![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
Faizli yememek, faizli işlem yapmamak birey olarak benim elimde olan bir şey. Ama başörtüsü ile kızımın eğitim görmesi, başörtüsüyle kamuda çalışması benim elimde değil. Ayrıca başörtüsünü savunan hiç kimse faiz konusunda yahu ne olacak yeyin gitsin demiyor. Her iki konuda da müslüman hassasdırlar. |
||
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
Faizli yememek, faizli işlem yapmamak birey olarak benim elimde olan bir şey. Ama başörtüsü ile kızımın eğitim görmesi, başörtüsüyle kamuda çalışması benim elimde değil. Ayrıca başörtüsünü savunan hiç kimse faiz konusunda yahu ne olacak yeyin gitsin demiyor. Her iki konuda da müslümanlar hassasdırlar. |
||
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
gündeme getirmediğimizi nereden çıkardınız biz yıllarca boşuna mı bağırıyoruz "ADİL DÜZEN" diye. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Onların ideolojisi parayla satabilecekleri kadar basit ve acizmiş demek ki..
Satıcı bulabilirlerse satsınlar ama benim bildiğim hiç bir Müslüman Dinini 5 liraya satmaz... Novek her konu da bilgisizce konuşup batıyorsun Kuranı Kerim'de tesettürle ilgili bir değil bir çok ayet var... Yok Faiz daha çok geçiyormuş daha önemliymiş o zaman hiç geçmeyen beş vakit namaz en önemsizi sana göre... Her şeyde düz mantık yürütüyorsunuz... |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
Elinizden gelse 1.dünya savaşını da AK parti çıkarttı diyeceksiniz yani bunu da derseniz hiç şaşırmam bu saatten sonra yaşanılanları gördükten sonra senin gibi okuduğu bir kitapla izlediği bir videoyla bütün düşüncesi alt üst olmuş aciz bir insanı gördükten sonra artık şaşmıyorum hiçbirşeye.... |
||
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Merkez bir parti AK parti...
içinde dindarı da var olmayanıda... |