05-17-2010, 21:11 | #11 |
1-Saat kaç ?19:58
2-İsim? Ayşe 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 21 aslan burcuyum 4-Dövmen varmı ? tabikide hayır... 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu?evett hemde çoook... 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? hiçbiri(tercih edicek olursam cola turka) 8-Tercih ettiğin rakam ? 3 9-Sevdiğin müzik türü? türkçe rock 10-En sevdiğin çiçek ? kırmızı gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? özel hayata saygı sınırlarını aşan sohbetler... 12-Sevdiğin renkler? siyah mavi beyaz 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? çok başarılı birisi... 14-Aşık mısın? hayır 15-Ailenle misin, tek mi? Ailem 16-Tuttuğun takım ? trabzonspor(galatasaray) (: 17-OLmazsa olmazın ? cep telefonum 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? var 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? 2009 mart ayından 2010 mayıs ayına kadar olan zamanın tamamını değiştirmek isterdim... 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? şükürler olsun bugünde yaşıyorum... 21-En nefret ettiğin hareket? el kol hareketleri... 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin?kendim olmak en iyisi illaki seçicek olsam annemi seçerdim... 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? Deliiii 25-En sevdiğin spor? yok sevmiyorum hiçbir sporu...(: 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? çok çok açıksözlüyüm... 27-Konuştuğun diller? İngilizce arapça 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Hayatı çok seviyorum 29-İş , Okul?okul...Anadolu üniversitesi muhasebe...(: |
|
Konuyu Toplam 59 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 59 Misafir) | |
|
|