05-31-2010, 00:04 | #1 |
İsrail Donanması Tacize Başladı !
İsrail Gemi Filosunu takibe aldı. 5 Gemi ile Gazze'ye doğru yoluna devam eden Özgürlük Filosu şimdiden İsrail donanmaları tarafından takibe alındı ve arkadan kuşatmaya alındı.Filo kaptan köşkü ile İsrailli yetkililer görüşmeler yapıyor. İşgalci İsrail donanmaları kaptan köşküne nereye gittiklerini sordukları belirtildi.
Sabah saatlerinde saat 7:00 de Gazze sahillerine ulaşılacağı belirtildi. Bülent Yıldırım Yaptığı açıklamada şunları söyledi: Değerli Türkiye halkı ve dünyada vicdan ve adalet sahipleri.İsrail'in gerçek yüzü ile karşılaşmak üzereyiz Savaş gemilerini yola çıkardı şuan gördüğümüz iki tane ama etrafta daha çok olabilir. Şuan bizi taciz ediyorlar.Bu gemide 50 tane ülkeden fazla insan var eğer bir müdahale olur tutuklama olursa 50 ülkenin şerefi yerle bir olur. İnsanlarımızın bu geceden itibaren İstanbul'daki konsolosluk ve Ankara'daki elçiliğe gidip orayı kitlemesi lazım.Onlar bizi taciz ediyorsa bunun yapılması lazım. Bütün kardeşlerime sesleniyorum: Biz geri adım atmayacağız, İsrail'in geri adım atacağınıda hepimiz göreceğiz. İsrail'in bu yaptığı şey tam bir korsanlık. Somali'deki gemilere nasıl Amerika ve diğer ülkeler müdahale etti ve Türkiye gemileride Somali karasularına gittiyse aynı şekilde İsrail korsanlarınada şuanda müdahale etmelidir. Çok heyecanlı değiliz, panik halinde değiliz çok sakiniz tedbirlerimizi aldık. İslamiGündem.com
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|