![]() |
#1 |
![]() CNNTURK'ten Büyük Saygısızlık
Cnn anket düzenlemiş insani yardım gemisinde İsrail kurşunlarıyla vurulanlar şehit midir diye soruyor. Şehadetinin kıstası anket sonuçları mıdır? Arayın Tepkisiz Kalmayın ! 0 (212) 413 56 00 (212) 413 56 00e Hafta'ya derin bir üzüntüyle girmiştik. Zalim bu kez zulmünü Gazze'ye yardım götüren sivil vatandaşlarımıza uyguladı.. 9 Şehit ve 10'larca yaralı.. Tüm dünyayı ayağa kaldıran bu olay İsrail'in "Terörist Devlet" olduğunu birkez daha gözler önüne serdi. Dünya ve İslam âlemi şehidleri için göz yaşları döktü , eylemlerle meydanları hınca hınç doldurdu.. Ve bugün şehidlerimizi ebedi mekanlarına uğurladık.. Bu arada İsrail ne yapacağını şaşırmış durumda kıvranıyor , ezişiyor ,büzüşüyor .. Kendini aklamak için yandaş medyaya sarılmış, Kara propagandasına internet ve tv kanallarını alet ediyor. Suçlunun son çırpnışlarını anlayabiliyoruz.. Ama bizim medyaya ne oluyor ? Demokrasi şehidi ,zart şehidi ,zurt şehidi milletin tepesine bindiler yıllarca.. Şimdi ise CNNTURK kanalı internet sitesinde ; "İsrail ordusunun saldırısına uğrayan "Mavi Marmara" yardım gemisinde hayatını kaybedenler sizce şehit midir?" sorusunu sormuş. Bu ne aymazlıktır , saygısızlıktır? Şehadetinin kıstası anket sonuçları mıdır? Ne hakkınız var o acılı aileleri yaralamaya.. Amaç nedir ? CNNTURK'ü İsrail'den daha fazla şiddetle kınıyoruz ! Sizde tepkinizi belirtin , sessiz kalmayın .. Neredesiniz Sessiz ama yürekli vatandaşlarımız , tepkinizi esirgemeyin ! CNNTURK'ü arıyoruz derdimizi anlatıyoruz. Arayın Tepkisiz Kalmayın ! 0 (212) 413 56 00 Kınadık aradık ve anketi Kaldırdılar..ama ben yinede protesto ediyorum.. ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|