06-11-2010, 02:32 | #11 | |
Numan Kurtulmuş'tan hükümete tebrik
Alıntı:
Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuşu Başbakanın tevratdan örnek vermesi ile ilgili eleştirisini açımasızca yorumlayanlar, saadeti bu eleştiri için yerden yere vuranlar, diğer muhalefet partilerine benzetenler bu haber için ne diyecekler merak ediyorum. Numan beyi tebrik ediyorum. Eleştirilecek zaman eleştiriyor, tebrik edecek zaman tebrik ediyor. Muhalefet böyle olmalı. Tekrar teşekkürler. |
||
06-11-2010, 03:04 | #12 |
sayın uranyum, sizin açtığınızı görmedim, bi de ben açmışım aynı konuyu,kusura bakmayın.
bu arada genel başkanı kutluyorum. demek ki önyargısız eleştiri yapan kurtulmuş gerektiği zaman hükümeti tebrik de ediyormuş. Kurtulmuşun en ufak bir eleştirisini yerden yere vuranlara, diğer muhalefet partilerine benzetenlere ithaf olunur. |
|
06-11-2010, 03:04 | #13 | |
Alıntı:
niye böyle bir şey söyledi anlamadım, saçma sapan bir iddia bence de. Yenişafaktan olması ilginç. |
||
06-11-2010, 09:30 | #14 |
|
|
06-11-2010, 09:32 | #15 |
[QUOTE=ahmetermiş;751781]Abartılacak bir şey değil..Numan beyin başka bir yorumu olsa hayret ederdim..Yarın bakın ak parti çizgisini değişti bizim dediklerimizi diyor..bizi taklit ediyor hatası anladı gibi sözler sarf edeceklerdir..Unutmayınki Muhalefetin sözleri kendisini yüceltme değil..tam aksine kurtarma sözleridir...bu gün haberşerde izledim..Türkiyenin Krizi başarılı şekilde atlatmasını kabul ettiler ve hukumeti bir turlü takdir edemediler..ve ne dediler..15 milyar dolar arabistanda 15 uçakla para gelmişmişmiş....Helal olsun diyemediler..avrupa krizden çıkamadı.yunanistan battı,türkiye atlattı ama bunu takdir edebilecek muhalefet çıkmadı malesef..tam aksine bu başarıyı gölgeleme gayretindeler..arabistandan para gelmiş miş miş..
maşaAllah Müneccim gibi adamsın. 15 milyar doları Numan Hoca'mı demiş,ne anlatıyorsun anlaşılmıyor. |
|
06-11-2010, 09:58 | #16 |
|
|
06-11-2010, 11:47 | #17 | ||
Alıntı:
Alıntı:
Yukarda yazdım tekrar soruyorum: Bu lafı hangi akılla yazdınız? Saadetle ne alakası var? |
|||
06-11-2010, 11:52 | #18 |
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|