06-13-2010, 00:13 | #10 |
aslinda sizi anliyorum siz anladiginiz kadariyla yada isinize geldigi kadariyla yorum yapiyorsunuz ve bunu siyasi ihtiras adina cok iyi anliyorum..
Amaci üzüm yemek olmayanlar bagciyi dövse ne yazar dövmese ne yazar ama siz agzinizdaki baklayi cok güzel cikardiniz "mitingler".. Tabiki ya miting olmazsa olmaz birde israile lanet mitingi adi altinda malum yerlere, hükümete, dini önderlere gönderme olmazsa olmaz yoksa gazze isin teferruati.. Dedigim gibi Hocaefendiyi savunmak gibi bir derdim yok dahada önemlisi haddim yok.. Ölye onu kutsadigimdan yada onu elestirilmez gördügümden degil bu gözardi edisim aksine amaci belli olan zümrelerin ekmegine yag sürmemek.. Ümmet kardesliginden, Islam kardesliginden dem vuran muhteremler kendileri gibi düsünmeyeli nasilda hedef tahtasina oturuyor nasilda israili tamamen bir köseye birakip oklari baska yerlere cekiyor.. Böyle oluncada ister istemez bende kendime soruyorum be Mübarekler neden kasiyorsunuz cikin agzinizdaki baklayi söyleyinde rahatlayin.. amali, ancakli, lakinli dengeleme cümleleri kurmak yerine olaya damardan girmiyorsunuz.. Neyse bazi seyleri zamana birakmayi yegliyorum cünkü ayni seyleri söyleyenlere ne desek bize zaman kaybi olarak geliyor.. O acidan karsi fikirlere saygi duymakla beraber, herkesin hür iradesiyle fikrini, zikrini ifade etmesini sonuna kadar savunmakla birilerinin amacina canak tutacak bu tartismalari ne kadar daha sürdürecegiz merak ediyorum.. |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|