AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 06-13-2010, 21:43   #1
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Standart AKYAZI 2012’DE BİTMİŞ OLACAK!..
Trabzon’a gelen Başbakan R.Tayyip Erdoğan, Trabzonspor’u ziyaret ederken, Başkan Sadri Şener ve yönetim ziyarette özellikle Akyazı projesinin hızlandırılması ile ilgili olarak, isteklerini dile getirdi.

GEREKEN
YAPILIYOR
Erdoğan’ın bu yönde gerekli direktifi verdiğini, Akyazı projesinde ihalenin kısa sürede yapılacağını, “2 yılda projeyi bitireceğiz” güvencesi aktardı.
TESİSLER NE OLACAK?
Şener’in görüşmede ayrıca havaalanının son durumunu da sorduğu, tesislerin buradan kaldırılıp kaldırılmaması yönünde belirsizliğin bir an önce ortadan kalkmasını istediklerini belirtirken, Erdoğan’ın bu yönde gerekli çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirttiği dile getirildi.

‘AKYAZI İKİ YILDA BİTİRİLECEK’
Akyazı Stadı'nın da iki yıl içinde bitirileceği müjdesini vererek, "Son seçimde buraya geldiğimde dedim ki, (Akyazı'da stadı yapalım. Bu stadı yaparken, bu stadı yapacak iş adamlarına çünkü değişik yerlerde bunu yaptık. Mevcut Avni Aker'i verelim başka yerlerden de bir şeyler verelim. Bekledik, bekledik olmadı. Sonunda iş başa düştü. Şimdi Toplu Konut İdaresi (TOKİ) olarak buna biz şu an başlıyoruz. Projeyi süratle bitiriyoruz. Denize dolgu
yapıyoruz. 600 bin metrekare alan burada meydana getiriyoruz. 40 bin kişilik stat yapıyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası, kamp eğitim merkezi 3 bin seyircili tenis kortları, çift futbol sahaları burada bulunacak. Böyle bir komplekse sahip oluyor Trabzon" diye konuştu.
TRABZON’UN EMANETİNE SIMSIKI SARILDIK
Bu sırada TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'a bakan Başbakan Erdoğan, "Erdoğan Bey ne zaman bitiriyoruz, hemşerilerimize bizi mahcup etme" diyerek, "Dozerler çalışmaya başladığı andan itibaren Allah nasip ederse iki yılda bu işi bitireceğiz" müjdesini verdi.
Başbakan Erdoğan, Trabzonspor'un başarılarının daha da artmasını dileyerek, "Bu süreç içerisinde Trabzonspor'u unutmam mümkün değil. Trabzonspor bu sene Türkiye Kupası'nı kazandı. Kendilerini tebrik ettim. Başarılarının da artarak devamını diliyorum. Bu arada Trabzonspor Basketbol Takımı da büyük bir başarı elde ederek birinci lige yükseldi. Sevgili Trabzonlular 7.5 yıldır hükümet olarak biz Trabzon'a hayal kırıklığı yaşatmadık. Trabzon'a mahcup olmadık. Siz bize emanet yüklediniz, siz hayır dualarınızı
bizden eksik etmediniz. Biz de o emanete sımsıkı sarıldık" diye konuştu. Başbakan Erdoğan şöyle devam etti:

Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)