![]() |
#81 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
![]() Alıntı:
Demek hocanızı kaderi de değiştirecek konuma getirdiniz artık biraz mantıklı yorumlar yapın..! Sevgiyi saplantı haline dönüştürüpte kendi ağzınızla kendi camianıza zarar vermeyin.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
![]() Alıntı:
Öylemi neden hep hüsranların kanadındamı yer aldınız. Ümitvar olmak o yönde gayret etmek yapımızda bizlerin müslüman olarak.. Bugün dünyanın kaderi ile oynayan zalimlik yapan devletlerin izlediği eğitim teknoloji bilim vs gibi argümanları kullanarak dünya yı sahiplenmek bir stretejidir siz ne anladınız bundan hoca efendi eline kılıc veya silah alarak sacma sapan savaşmı yapacağını düşündünüz.. Benim sevgim ve saygım var .. Sırf sizin gibi zihniyetlerin islam dünyası için yapamadığı şeyleri birileri yapıyor diye bütün kininiz pacalarınızdan akıyor... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
![]() Alıntı:
Sana teknolojiyi,bilimi vs kullanma diyen mi oldu sana neyi kullanırsan kullan kaderi kimsenin değiştiremeyeceğini söyledik.. Bize kinci diyene bak normal bir yorum da bütün kinini kustu ortaya ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
![]() Alıntı:
![]() Evet onu kullan diyorsun ama fikirlerin radikal ve zarar verici şeyler.. Bu asırda güçlü olmanın gereklikleri yerine işin sadece ameli boyutuna sığınmış kutsal ilhamların sadece bu yönünü yol haritası almış olanların sığ adımlarında dolayı islamın cektiklerine üzülen bir insanım... düşnanın silahı ile silahlanma cihatı bu asırdaki manası ile yorumlayıp bu şekilde cihat etme fikrinden yoksun olanlar beni hasta etti.. ![]() Evet kader planları sebeplere asılıdır kardeş , mevlam bu coğrafyadaki göz yaşını müslümanların kaderi olarak yazmamıştır , islam devletlerinin müslümanların asra yenik düşmelerinden fitneye oyunlara gelmelerinden dolayı vuku bulmuştur... Kadar müslümana zülm etmez müslüman ancak kendi basiretsizliğinden dolayı zülme uğrar yönetici ve bir şeyler yapması gerekli olanların yapmadığı şeylerden dolayı islam coğrafyasından kan vardır.. Bunları bertaraf etmek için teknolojimi bilimi sanatı geliştireceğine üstüne bomba bağlarak israil gibi köpeklerin zihniyhetini bildiği halde gemi ile israiilin oyununa gelme ile olmaz... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
![]() Alıntı:
"islami cemaat liderleri ve müslüman ülkeler bir Papa kadar olamadılar" cümlesinin başına 'islami cemaat liderleri'ni eklemeni hangi niyetle anlayalım? islami cemaat liderlerin aradım taradım hiçbir gazetede ,haber sitelerinde bulamadım. odatv ye baktım,kartel medyasına baktım,ne kadar iftira imalatı olan yer varsa hepsine baktım bulamadım. buralarda bile yokken sen hangi niyetle cümlenin başına söylenmemiş bir şeyi ekliyorsun? Bilici'nin yazısında söylenenler bütün haber sitelerinde aynen geçiyor: ![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
![]() Rizzeli kardeş Murat kardeşimizin zihniyeti belli zaman ailesinden gözükerek zamanı durdurmak bütün niyeti .. Onun yapacağı en güzel şey kendince bedenini üç beş dinamit bağlayarak israilin bir sokağında onu patlatmak ölerek şehit olacağına arkasından israillilerin bu eylem ile gazzede binlerce insan öldürerek davasına hizmet edeceğine olan inancı diğer bütün faaliyetleri boşa cıkarırr mantaledide bu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
![]() Alıntı:
benim korkum, kendisinin arada cemaate gelen öğrencilere ders anlatırken yanlış fikirlerini empoze etmesi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
![]() Alıntı:
bizim insanlığın sulh ve selameti için çalıştığımıza. İnanmayacaklar, dünyayı bütün insanlığın kardeşçe yaşadığı bir sulh adacığı yapmak için gayret gösterdiğimize. İnanmayacaklar, ne dünya ne de ukba adına hiçbir beklentimizin olmadığına. İnanmayacaklar, Allah'ın rızasından başka bir talebimizin bulunmadığına."inanmayacaklar.. peki biz bu yoldan dönecekmiyiz? cevabı namık kemalın dizeleriyle vereyim: Her biri can almaya susamış ejderi kahr olsa namertler, Bizi döndüremezler asla bu kudsî hizmetten. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
![]() M--U--R--A--T abimiz hakkında niyet okurken su-i zan yapmışsınız.Zira onun yazılarını MGf de okurum.Orada neyi savundugunu bilse idiniz bu yorumu yapmazdınız.
muhabbetle.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|