AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 06-16-2010, 01:34   #11
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
6 aya kalmaz dandinden bir halt olmayacagi anlasilir..
6 ayı da bulmaz.Aslında YSK nun referandum süresini uzun tutması bizim de işimize geldi.
REFERANDUMDAN seçime yatay geçiş yapma fırsatı verir..zaten dediğin gibi dandi kemal balonu da o vakte kadar söner..adam gürsel tekin'e bile sahip çıkamadı..oysa ist. belediye başkanlığı adaylığında en çok o yanındaydı..Önder Sav çok derin adammış..hangi locadan acaba??
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-16-2010, 01:38   #12
Kullanıcı Adı
Mavera
evet bir kac gündür bakiyorum önce ahmet hakan sonra ruhat mengi, sonra mustafa mutlu dandiyi elestirmeye baslamis onlarda anlamis bu isin dandiyle, gandiyle olamayacagini..
su anda her gecen gün dandinin aleyhinedir eger su anda secim olsaydi belki o gazla birsey olurdu ancak her gecen günle beraber dandinin bir lider olmadigi gün gibi ortaya cikacakdir..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-16-2010, 01:45   #13
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ama bende diyorum ki birazda bekleyelim su dandi kemalin cilasi her gecen gün eriyor.. 6 aya kalmaz dandinden bir halt olmayacagi anlasilir..

Anayasa Mahkemesi'nin olası bir iptali sonucunda Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin MKYK üyeleri iyice düşünüp taşınıp bir karar vereceklerdir. İnşaallah verecekleri karar hayırlı olur.

Çakma Gandi Etro Kemal bir kısım medyanın CHP'ye kazığıdır. Bir kısım medya
Etro Kemal'i şişirip CHP'ye iyilik yaptığını zannederek büyük hata yaptı. Etro Kemal balonu 2011 Genel Seçiminde CHP'nin ve bir kısım medyanın elinde patlayacaktır diye düşünüyorum.

Konu Cihannur tarafından (06-16-2010 Saat 01:47 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-16-2010, 01:47   #14
Kullanıcı Adı
sudaduran
YSK RESMİ GAZETEDE OLMAYAN Bİ KARARLA İLGİLİ BİŞEY YAPAMAZ
sudaduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-16-2010, 01:51   #15
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
sudaduran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
YSK RESMİ GAZETEDE OLMAYAN Bİ KARARLA İLGİLİ BİŞEY YAPAMAZ
Evet, hukuken yapamaz; ama ya siyaseten yaparsa?!
Alt 06-16-2010, 01:54   #16
Kullanıcı Adı
sudaduran
SİYASETEN YAPACAĞINI SANMIYORUM Kİ YSK ZATEN DOKUNULMAZLIĞI OLAN Bİ KURUM DEĞİL,CESARET GÖSTEREMEZLER BAŞINA GELEBİLECEKLERİ TAHMİN EDECEK KADAR AKILLARI VARDIR SANIRIM
sudaduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-16-2010, 02:07   #17
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
sudaduran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
SİYASETEN YAPACAĞINI SANMIYORUM Kİ YSK ZATEN DOKUNULMAZLIĞI OLAN Bİ KURUM DEĞİL,CESARET GÖSTEREMEZLER BAŞINA GELEBİLECEKLERİ TAHMİN EDECEK KADAR AKILLARI VARDIR SANIRIM
Belli olmaz. AK Parti, Yüksek Seçim Kurulu'nun, Anayasa Mahkemesi'nin olası iptal kararını AK Parti Hükümeti Resmî Gazete'de yayınlatmasa bile yürürlüğe koyabileceği ihtimalini gözden uzak tutmamalıdır.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)