06-17-2010, 19:47 | #1 |
Kemal Kılıçdaroğlu Vakit muhabirini fena bozuyor
http://www.youtube.com/watch?v=i0C5NJsnIds
video buradan.. http://vtunnel.com/index.php/1010110...bb4dbfd86debe5
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-17-2010, 19:57 | #2 |
Hakkaten çok bozmuş
Vakıfbank kızınızı sınavsız işe almış, bununla ilgili açıklama yapacakmısınız diyor, kemal adam gibi cevap verceğine polemik yapıyor. bi de muhabire ADAM GİBİ ARAŞTIR diyor, utanmaz kemal, daha nasıl araştırcak gazete, gelmiş sana soruyor, adam gibi cevap versene! |
|
06-17-2010, 19:59 | #3 | |
Alıntı:
kadıkoyun ismini degiştircek diye asılsız haber yapmış diye tepki gosteriyor orda kemal. |
||
06-17-2010, 20:06 | #4 | ||||
Alıntı:
Bak bide bu var aynı sakinlik neden yok?
|
|||||
06-17-2010, 20:11 | #5 | |||
Alıntı:
Tarafsız bakarsak şöyle olması lazımdı sayın novek: Muhabir soru soruyor, "kızınız vakıfbanka imtihansız alınmış, böyle iddia var, bu konuda açıklama yapacakmısınız" soru bu. Şimid adam gibi bir adam olsa karşıdaki kişi ne demesi lazım: - bu haber doğrudur evet kızım imtihansız işe alınmıştır, şu şu şu maddeden yararlanmıştır. veya - hayır bu haber yanlıştır, yanlış bilgi, yalanlıyorum. Bunları demesi gerekir. Adam kemal efendi ne yapıyor: Adam gibi cevap verememenin ezikliğiyle sokak jargonuyla konuşuyor ve çok büyük terbiyesizlik yapıyor. Adam gibi araştır diyor, gazetesi gelmiş kendisine soruyor bizzat, bundan daha iyi araştırma olurmu? niye mertce hayır veya evet diyemiyor da konuyu saptırıyor. Bu adam değilmiydi torununu sigortalı yaptıran? Utanmaz adam bi de muhabire ders verecek güya! Üstelik bu olay çok eski bir olay. Bir seneden fazla oldu. niye bunu şimdi paylaştınız bunu da anlamadım. Kadıköyün ismi ile ilgili söyleyecekleri varsa onu tutar gazeteye yapar, muhabirin ne suçu var, o haberi yapan başkası, söylememişse yalanlasın, kemal burda sıkışmış, sıkıştığı için adam gibi verecek cevabı olmadığı için böyle yapmış. KADIKÖYÜN İSMİNİ DEĞİŞTİRECEK dediği yazı MİZAH YAZISIYDI! Bunu ciddi sanıp muhabire hava atıyor! Alıntı:
Bakı yazıda kocaman MİZAH diye yazıyor Alıntı:
http://www.habervaktim.com/haber/691..._zannetti.html Gerçek habere MİZAH UNSURU OLARAK GÖRÜYORUM diyor, MİZAH yazısını ise GERÇEK SANIYOR! |
||||
06-17-2010, 20:13 | #6 |
ne olacak abi ya cehapede şaşırmaycaksın bunlara...
trafoyu mescit zanneden vekili var daha ne diyelim yoldaş sende gandirellayı savunur oldunya daha birşey demem... |
|
06-17-2010, 20:16 | #7 | |
Alıntı:
Tam komik bunlar ya |
||
06-17-2010, 20:23 | #8 | |
Alıntı:
O haber değildi MİZAH'tı.. Habervaktim'deki MİZAH konusunu kılıçdaroğlu HABER sanıp YALAN SÖYLEDİNİZ diye muhabiri "yalan haber" yapıyorsunuz diyerek öteliyor.. Vakit muhabirini bozuyormuş.. Ben buna daha ne diyeyim? Bu zihniyete daha ne diyelim? |
||
06-17-2010, 20:30 | #9 | |
Alıntı:
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu (nam-ı diğer Turist Kemal) İstanbul'u rehber eşliğinde tanıma turlarını sürdürüyor. Dün de şehrin Anadolu yakasında incelemelerde bulunan Kılıçdaroğlu, yaptığı bir konuşmayla Kadıköylüleri kızdırdı. Kadıköy "Hakimköy" mü olacak? Kadıköy Bağdat Caddesindeki seçim bürosunun açılışında vatandaşlara hitap eden Kılıçdaroğlu, kaş yapayım derken göz çıkardı. Turist Kemal, şu sözleriyle pot kırdı; "Sevgili Kadıköylüler; size şimdiden büyük bir müjde veriyorum. Malum kadılar gerici şeriat yönetimin hakimleridir. Osmanlı döneminde görev yapmışlardır. İşte bu kadı kelimesi, ilerici ve çağdaş kimlikleriyle tanınan siz değerli Kadıköylülere yakışmamaktadır. Büyükşehire şayet başkan olursam ilk işim buranın adını 'Hakimköy veya Yargıçköy' yapmak olacaktır. Hangisi olacağı yönünde tercih size aittir. Gerekirse referandum yapar, sizin hakim veya yargıç şeklinde sandıktan çıkacak tercihinize saygı duyarım" dedi. Bu sözleri üzerine büyük tepki alarak yuhalanan Kılıçdaroğlu neye uğradığını şaşırdı. İl Başkanı durumu toparlamak için söz aldıysa da semt sakinlerini yatıştıramadı. Bu arada Fenerbahçeli taraftarlar da bu açıklama üzerine kısa zamanda seçim bürosunun önünde toplanarak protesto gösterisinde bulundular. Kemal Kılıçdaroğlu'nu ezeli rakipleri Galatasaray'a hizmet etmekle suçlayan taraftarlar "biz yıllardır Şükrü Saraçoğlu Stadındaki maçlarda 'burası Kadıköy, buradan çıkış yok' diye tezahürat yaparız. Semtimizin ismi değişirse 'burası Hakimköy, buradan çıkış yok' sloganı çok cılız kalır ve bize yakışmaz. Zaten utancımızdan ve de karizmayı çizdirmemek için hayatta böyle bir sloganı atmayız. Atıp da Cimbomluları kendimize güldürmeyiz" dediler. Fenerli taraftarlar, Kılıçdaroğlu seçim bürosunu terkederken "Burası Kadıköy, burdan çıkış yok" ve "beşyüz yıllık Kadıköy, olur mu hiç Hakimköy" diye bağırdılar. mizahta olsa haberin seviyesi malüm Habervaktim, Kılıçdaroğlu'nun gardını böyle düşürdü Habervaktim'in ses getiren mizahi haberleri çoğu zaman gerçek sanılıyor. (gerçek sanılıyorsa neden sözde mizah adında haber yapıyorsun.) mizah ise kendi yandaşın oldugun parti ile ilgili neden mizah yapmıyorsun nasıl olsa mizah gerçek degilya. Konu novek tarafından (06-17-2010 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir.. |
||
06-17-2010, 20:35 | #10 |
Ee? Aynı, benim dediğim MİZAH konusunu alıntılamışsınız işte?..
Kılıçdaroğlu'nun kafa yapısını sunmuşsunuz bize işte?.. Yok yani iyi baktım, bana cevap olarak yorum katarak mı cevap yazdınız diye ama, yok. Sizin konunuzun fos olduğunu belirten yorumumu kanıtlayan bir 'yazı bütünü' sunmuşsunuz.. "Yorumsuz" olarak.. Teşekkürler. (: |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|