![]() |
#1 |
![]() Neviye Mahallesi Açmalar mevkisinde yaşayan Piyade Er Mutlu Saydam (21) şehit haberi ailesine, askeri yetkililer tarafından verildi. Oğlunun şehit olduğu haberinin ardından fenalaşan anne Hüsniye Saydam'a sağlık görevlileri müdahale etti.
Olayın duyulmasının ardından çok sayıda vatandaşlar ve askeri personel, aileyi ziyaret ederek, başsağlığı dileğinde bulundular. Baba Sıddık Saydam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun askere gitmeden önce markette çalıştığını belirtti. SİLAHIN NE OLDUĞUNU BİLMİYORLAR Oğlunun silahın ne olduğunu bilmediğini ifade eden Saydam, ''Oradaki askerler de benim çocuklarım. Silahın daha ne olduğunu bilmiyordu. Sivas'ta 15 günlük askerlik yaptı, ondan sonra Hakkari'ye gönderdiler. 15 günlük asker, nasıl hududa gidecek? Eğitim görmemiş, bir şey görmemiş. En son 4-5 ay önce izne geldi. Dağıtımında onunla Van'a kadar gittim. Van'dan sonra beni bırakmadılar, gidemedim. Telefonla görüşüyorduk. İki gün önce telefon açmış. 5 gün dışarıda kalıyordu, 2 gün taburdaydı. Ağabeyi ile görüşmüş 'Ben yarın operasyona gideceğim' demiş. Terhisine 57 gün vardı'' diye konuştu. Muş doğumlu olan Saydam'ın bekar olduğu ve 9 kardeşi bulunduğu öğrenildi. ensonhaber
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Haykır babacım sesin belki duyulur ...
Şehit aileleri lütfen çocuklarınızın şehadetini sonuna kadar araştırın |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ahh ahh subaylar ateş etmesini bilmiyor amca sen nediyorsun..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() babacim bu ülke böyle iste.. asker cocuklari, godomanlarin cocuklari dogduklari yerde, babalarinin görev yaptiklari yerde askelrik yapsin benim mehmet amcamin 15 günlük asker oglu atesin icine atilsin..
Adaletin bumu dünya.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|