Alıntı:
Evet uyanmak gerek.Uyanma projesi adlı o belgeselde Ladin'in bir cia ajanı olduğu söyleniyor.Tim Osman adında.
|
Komik oluyor Tabi... Ama Meseleyi bilmeyenler için Normal ! Çünkü Afganistan'a girebilmek ve amaçlarına ulaşabilmek için belli zamanlarda Mesele anlaşılmaması için Cia-Mossad gibiler ''Doğru bilgileri sulandırma yoluna giderler'' bu sistem Devletler ve Çıkarlar uğruna Profosörler tarafından yazılan kitaplar ve Yalandan hazırlanmış delillere kadar varır ! Meseleyi Başından itibaren bilenler yanılmazlar !!!
Evet Zeitgeist Belgesellerinden ve Loose Change belgesellerinden örneklemeler yapmaktadır... o alanda karşı çıkıyorum ve O Bölümle ilgili The Revival(Canlanma) belgeselini gösteriyorum... ''I Have met Usame'' Times dergisinin yaptığı Belgesel'in içinde bile daha doğru bilgiler bulunmaktadır !(Bazı Bilgiler Tarif edilmektedir Parapisikoloji Yoluyla)
Arrivals(Gelenler) Belgeselini youtube'da verenlere bu delilleri göndermiş bulunuyorum... ! Onlarda bana bizim bildiğimiz budur Belgesel'den aldık dediler bende Onlara ''I have Met Usame Bin Ladin'' belgeselinde bazı bilgilerin (Genel olarak Doğru Olduğunu) aktardım...
Yani Gerçeklikle Alakası yoktur... !