AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Sizce Taliban Terör Örgütü Mü'dür..?
Evet Terör Örgütüdür 41 46.59%
Hayır Terör Örgütü Değildir 35 39.77%
Kararsızım - Fikrim Yok 12 13.64%
Katılımcı sayısı: 88. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 06-21-2010, 22:35   #61
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
Muhammet İÇTEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Talibana terör örgütü dedim diye anlamayın dediklerimi sadece Ladin'i bilmiyorum tanımıyorum.Bence farz sırası yaparsak bu konuda epey öncelikli olanlar var ondan ötürü hiç bir araştırma zahmetine girmedim ihtiyaçta duymuyorum.

seni kastetmedim, forumun %45'i dedim. bu orana şaşırdım doğrusu. bence asıl teröristler afganistanda işgalci olanlardır. taliban mücahitleri Allah'ın sevdiği kullar olmasaydı çağın gerisinde kalmış silahlarla koskoca NATO ordusuna karşı dişe diş mücadele edemezlerdi, ALLAH yardım ediyor.

11 eylülden hemen sonra yani yaklaşık 8 yıldır ABD afganistanı işgal etmiş durumda. abd afganistanın sadece %20 sinde kontrolü elinde tutuyor.

Erdoğan: Hikmetyar bir kahramandır

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, birlikte çekilmiş fotoğrafları yayınlanan Gülbeddin Hikmetyar'ın, o dönemde ABD'nin de desteklediği bir ulusal kahraman olduğunu söyledi.
Erdoğan, Avusturya ziyareti için Viyana'ya giderken gazetecilerin, Star gazetesinde yayınlanan Gülbeddin Hikmetyar ile çekilmiş fotoğrafıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, bir gazetecinin "Gazetelerde son günlerde sizinle ilgili çekilmiş resimler yer alıyor. Bununla ilgili değerlendirmeniz olacak mı" sorusu üzerine şunları kaydetti:

Taliban; mücahit bir örgüttür. eğer mücahitliği konusunda şüpheleriniz varsa Batılı devletlere karşı gösterdiği kahramanlıklarına bakarak bu örgüte sempati duymanız gerekiyor.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2010, 22:53   #62
Kullanıcı Adı
İntifada
Arkadaşlar küresel intifadaya sonuna kadar katılıyorum..
Taliban hizzbullah hizbiislam hamas islami cihat ihvanlar sonuna kadar dünyda kendi ülkesini islam adına koruyan bütün mücahitlere kanım fedadır..

ama el-kaideyi bunun arasında tutmuyorum...kendisinin yapmadığı bir saldırıyla övünen bir örgüt...

dünya müslümanlarına herhangi bir faydası olmadığı gibi o saldırıları üstlenerek ırak ve afganistanın işgaline yol açmıştır...
Alt 06-21-2010, 23:11   #63
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
ama el-kaideyi bunun arasında tutmuyorum...kendisinin yapmadığı bir saldırıyla övünen bir örgüt...
dünya müslümanlarına herhangi bir faydası olmadığı gibi o saldırıları üstlenerek ırak ve afganistanın işgaline yol açmıştır...
Kardeşim Medyalarla İnsanlar Hipnotize edildi ! Hala ediliyor !

O Döneme salt bir objektif bakışla bak :

http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/2001/eylul/21/d2.html

http://www.milliyet.com.tr/2001/09/17/dunya/dun02.html

Hepsi sadece Deccali Hipnoz !!!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-22-2010, 15:34   #64
Kullanıcı Adı
depare
Anket sonuçlarına bakılırsa hala Batın'ın medya ağı sayesin'de Dünya üzerin'de uyguladığı yalan rüzgarına kapılanların sayısı azımsanacak gibi değil üstelik sol kesim'de değil..
Gerçekten tebrik etmek lazım ama Müslümanı müslümana düşman edebilen terörist dedirtebilen bir medya ağı bu...!
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-22-2010, 15:59   #65
Kullanıcı Adı
HaArP
Alt 07-13-2010, 19:44   #66
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eğer islam adına yola çıkıp sivilleri ve günahsızları öldürüyorsan bunun adına ister taliban ister islamın ordusu ne dersniz deyin teröristtir.müslüman bu şekilde bir anlıyşa sahip olmaz....
görüşlerim de değişiklik yok..
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2010, 19:48   #67
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
görüşlerim de değişiklik yok..
nedeni nedir ? Dahili Cihad ile acizane Harici Cihad arasındaki farklılıları mecazinden mi kaynaklanmaktadır ! Yoksa deccali Medyalardan kaynaklanan haberlerin tesiri olabilir mi acizane ?
Alt 07-13-2010, 19:53   #68
Kullanıcı Adı
İntifada
Direnenler terörist ise iç rahatlığıyla söyleyebilirim ki rabbim banada teröristlik nasip eylesin...
Taliban asla terör örgütü değildir...
Ama el kaide teröristtir...
Alt 07-13-2010, 20:02   #69
Kullanıcı Adı
Fırat
Taliban terör örgütü değildir.. Kim terör örgütü dememizi istiyor ona bakarım ben. Yabancı unsurlarla kendi vatan toprağında savaşanlara terörist demek akla mantığa sığmaz. Kaç terörist verdik çanakkelede sorarım talibana terörist diyenelere..
Alt 07-13-2010, 20:06   #70
Kullanıcı Adı
El Emin
Talibana terör örgütü demiyorum ve olmadıkları inancındayım fakat Ladin için aynı şeyi söyleyemem.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)