AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-25-2010, 23:28   #1
Kullanıcı Adı
manifesto
Standart İHH başkanından israil'e zeytin dalı
Gazze'ye yardım götüren konvoya öncülük eden İHH'dan sürpriz adım.. Başkan Bülent Yıldırım uzlaşma arıyor..

Gazze'ye yardım götüren Mavi Marmara gemisine İsrail'in 31 Mayısta düzenlediği ve 9 Türk'ün ölümüne yol açan saldırıdan sonra adı uluslararası çevrelerde de tanınan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, "İsrail ile sorun istemiyoruz" dedi.

Yıldırım, İsrail'in Kanal 10 televizyonuna konuştu. Televizyon, Yıldırım'ın özel görüşme talep ettiğini belirtirken, söyleşiyi yayınları arasında duyurmaya başladı.

Kanal 10 televizyonunun haber programında yarın akşam yayımlanacağı belirtilen söyleşiyle ilgili olarak, "Bülent Yıldırım uzlaşma arıyor" anonsları dikkati çekerken, Yıldırım'ın, "İsrail ile sorun istemiyoruz" yolundaki sözleri ekrana taşındı.

Televizyon, Yıldırım'ın söyleşide şaşırtıcı bir şekilde "uzlaşmacı bir ifade kullandığını" belirtirken, İsrail tarafına yönelik "Siz her zaman sorunları kavgayla çözüyorsunuz. Bilesiniz ki, ne Türkiye'de ne başka bir yerde kavgadan korkuyoruz, ancak insanlık adına kavga olmasını istemiyoruz" sözlerini de aktardı.

http://www.iyibilgi.com//haber.php?haber_id=170022

Aklın yolu bir.
Sağ duyu çağrıları yaptığımızda siyonist işbirlikçisi ilan edilmiştik..

manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-25-2010, 23:30   #2
Kullanıcı Adı
Mavera
olmadiki simdi yasayan gazze gazisi "otorite" ye boyun mu egiyor!
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-25-2010, 23:39   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
israilin ayağına kaydırmak adına tabi bunlar ama gerek yok,kaydı kayabildiğince.Ama bazıları başka yöne çekmey başlayıp İHH yı karalamaya gitceğinden dolayı pek doğru bulmuyorum.Net tavıra aynen devam edilmeli.
Alt 06-25-2010, 23:41   #4
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
Galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
olmadiki simdi yasayan gazze gazisi "otorite" ye boyun mu egiyor!
Heralde akılları başlarına geldi..Zıtlaşarak inatlaşarak israil ile bilek güreşi yaparak bir netice alınamayacağını anlamış olmalılar..
Şimdi sağduyulu mesajlar.Olması gereken bu

Bizler daha olayın ilk sıcaklığında bu mesajları verirken siyonist ve işbirlikçi ilan edilmiştik.Birileri tansiyonu düşürüp normalleşme için sözler söyleyince her biri zıplamıştı..
Alt 06-26-2010, 00:15   #5
Kullanıcı Adı
Terennüm
sonucu Ben veya biz demistige getirecekseniz nefisler devreye girer o yüzden üsluba dikkat edilmeli diye düşünüyorum
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-26-2010, 00:20   #6
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sonucu Ben veya biz demistige getirecekseniz nefisler devreye girer o yüzden üsluba dikkat edilmeli diye düşünüyorum
Şeytan taşlar gibi taşlananların heralde iki çift şaf söyleme hakları var.
Elbette biz demiştik demeyeceğiz ama sağduyu mesajı vermenin ne denli zor olduğunu heralde örneği ile de görmüş oluyoruz.
Her durum karşısında ciddi vakarlı ve kabuledilebilir bir drayet göstermek dostun tepkisini çekme pahasına dahi doğru olanı söylemek kolay iş değil
Alt 06-26-2010, 00:22   #7
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aynen hocam aynen.. insanoglunun enaniyeti tavan yaptigi an hayirli birsey bile sere dönebiliyor..
Alt 06-26-2010, 00:23   #8
Kullanıcı Adı
novek
kola içmeye devam israil urunlerini turkiyede satmaya devam hadi bakalım.
novek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-26-2010, 00:25   #9
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
novek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kola içmeye devam israil urunlerini turkiyede satmaya devam hadi bakalım.
sen bilirsin pepsi mi daha iyi yoksa coca cola mi?
Alt 06-26-2010, 00:47   #10
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen bilirsin pepsi mi daha iyi yoksa coca cola mi?
gerçekten ha ben pek bilmem acaba 1 mayısta taksim mcdonaldsta ne içiyorlar cocamı?

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)