07-01-2010, 22:13 | #31 |
Sp' nin Ak Parti' ye gölge gibi bir durumu mevcut değildir zaten ..
Konu içindeki yorumlara şöyle bir baktım da böyle pek içi doldurulur cinsten bir cevap bulamadım doğrusu .. Konu zaten Radikal gazetesinden buraya sıçramıştır.Üzerinde durupta vakit kaybedilecek cinsten değildir ya da şahsıma konuyu - haberi öyle görüyorum .. Konu CeVHeR tarafından (07-01-2010 Saat 23:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
07-01-2010, 22:19 | #32 |
nasıl türden bir cevap bekliyordunuz?
|
|
07-01-2010, 22:30 | #33 |
" ... diyeceğim şudur ki ne halleri varsa görsünler birde saadeti taşıyamayız... / Boş oy neyse saadet odur benim için .../Saadet gölge yapmasın yeter ... " AKıncı 34
Bunlar sizin konu içerisinde sarfettiğiniz sözler .. Sp ve Ak Parti arası zıtlık gösteren kalıplaşmış ifadeler de diyebiliriz .. Nasıl türden cevap bekliyorsunuz demişsiniz .. Dediğim gibi konu beni pek sarmadı -ki geldiği yeride duyunca üzerinde durupta kafa yorasım hiç gelmedi ...Ama cevap vermek isteyip konu üzerinde duran sizlerden biraz daha hoşgörü içeren sözler sarfetmenizi beklerdim / zıtlık kalıplaşmış sözlerden ötürü ... Anlaşıldığımı umuyorum .. Konu CeVHeR tarafından (07-01-2010 Saat 23:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
07-01-2010, 22:43 | #34 |
görüşünüze saygım var...
sizin için pek bir şey ifade etmiyor olabilir bu başlık ama benim için çok şey ifade ediyor... yazdıklarım yazmak istediklerimin yarısı bile değil inanın bana... |
|
07-01-2010, 23:30 | #35 | |
Alıntı:
|
||
07-01-2010, 23:52 | #36 | |
Alıntı:
Ayrıca şunu da göz önünde bulundurmak gerekir ki, 2011 Genel Seçiminde AK Parti 3. kez tek başına iktidar olabileceğinin yanı sıra, bir kez daha 330'un üzerinde milletvekili çıkartarak anayasayı referandum yoluyla değiştirebilecek milletvekili sayısına da sahip olabilir. AK Parti gibi güçlü bir siyasi partinin şu aşamada başka siyasi partilerle seçim ittifakı yapmasını doğru bulmuyorum. |
||
07-01-2010, 23:53 | #37 |
Kimse Ak Parti sp ortaklığını lüzumlu bir iş diye göstermeye kalkamasın...
daha dün bu kadar lafları eden sp şimdi neden Ak Partinin kanatları altına girmyee çalışıyor... bunların niyeti açıktır, Ak Parti sayaesinde meclise gireek, meclise girdikten sonra partiden ayrılıp kendi gruplarını kuracaklar... açık söylüyorum bugün ha sp ha cehepe.... sp nin tek farkı, fark var demesi... |
|
07-01-2010, 23:55 | #38 |
Belki tartışmayala alakası yok ama rica etsem AKP yerine AK PArti yazsak, sürekli düzeltmesi zor oluyor...
|
|
07-02-2010, 00:11 | #39 |
Olası erken seçimde chp ve mhp birleşirse -ki sanmam- ak partide buna karşı BBP ve SP ile birleşmeli.
chp-mhp birleşmezse,ak parti birleşmemeli.Birleştiği taktirde insanların gözünde kan kaybettiği sanılabilir.Birleşirse,halk öyle görmese bile meclise girince milletvekili bölünmeleri olacak. Birleşme olacağını anmıyorum ama olursa eğer,sp ve bbp meclise girerse işler daha güzel yürür.chp ve mhp de zarar görmüş olur. Gerçi gerek yok birleşmeye partimiz yolunda ilerliyor ama sp ve bbp nin girmesini çok isterim |
|
07-02-2010, 00:15 | #40 |
Ben mecliste DTP'nin 1 oyuna bile muhtaç olmak istemiyorum .
Yapacağımız daha çok şey var BAŞÖRTÜSÜ,İMAMHATİP,Askeri kadrolardaki kısıtlamlar ,Üniversiteler , Demokratik açılımın devamı kendimize güveniyoruz ama meclisteki şu sayımızla bile ne kadar zorluklar yaşadık önümüzdeki seçimde herkes realist olarak bakarsa sandalye sayımız dahamı fazla olur dahamı az olur diye düşünmeli . |
|
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
|
|