![]() |
#11 |
![]() ASlında ben takılımıyorum öyle şeyler de burada takılan çok kişi var.bir de kötü bişeyin kısaltması dediler ne bilmiyorum ama o günden sonra hep dikkat ediyorum ak parti kullanmaya.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Bende dikkat ederim gözümden kaçmış nasıl olduysa,iyi ettik uyarmakla sağolasın
![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Kemal Kılıçdaroğlundan hiçbirşey olmaz, ne bir başbakan, ne bir partinin genel başkanı, en kötü olasılıkla nede bir siyasi.. Her zaman savunduğum durumu tekrar savunuyorum ki ''taşıma su ile değirmen dönmez'' bundan kastım ise zeka denilen olguya erişemeden, yönlendirmeler ile yolunu çizen bir adam profilidir. Nasıl olurda bir devleti idare etme arzusu güdebilir kendini idare etmekten yoksunken..İşin aslı bu arzudan dahi yoksun sonradan ve başkaları tarafından modifiye edildiği öylesine aşikarki..''Onun yanlışını araştır, diğerinin açığını bul, hiçbirşey yapamıyor isen rüşvetle belge satın al'' felsefesiyle şekil almış, kendi kendine düşünebilme yetisinden yoksun kalmış arkasında, önünde, sağında, solunda akıl almaya çalıştığı ahmaklar ile koskoca bir devleti idare etmeye yönelik hamleler atmakta.. Buna ciddi ciddi gülünür..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |