AK Gençliğin Buluşma Noktası
Ay'ın Enleri ve Ak Üyeleri Her Ay'ın Enlerini ve en başarılı AK üyelerini seçiyoruz.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 07-05-2010, 10:40   #91
Kullanıcı Adı
HaArP
Almi ve Murat Kardeşlerimize Teşekkür ederim... Çok zarifsiniz...
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-05-2010, 11:33   #92
Kullanıcı Adı
OTTOMAN
Alıntı:
ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

En Yardımsever Üye: Y.Karaca , Nun , siyah gül , ottoman

En Efendi Üye: Murat , Y.Karaca , Adem etyemez , Cihannur , ak gurbetçi , ottoman ak sevda , Gönülden , Seyyah , hyrnisa , Nusret , Ayşe , Sukutu Hayal

EyvAllah ...
OTTOMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-05-2010, 11:59   #93
Kullanıcı Adı
depare
Teşekkürler Almi..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-05-2010, 12:37   #94
Kullanıcı Adı
Fırat
Teşekkürler Murat enlerinde yer almak çok güzel toprağım..

Alt 07-05-2010, 12:46   #95
Kullanıcı Adı
ALmi´
En aykırı , en geveze , en muhalefet'lerin arasına bir ismi eklemeyi unutmusum. Tabi o fazla takılmadıgı için buralara (novek,zilzal gibi) normal gözümden kaçması. Ama şimdi söyleyeyim geç değil.
Karsu adlı üye...Zilzal'le , novek'e rakip gibi..Artık çekişirler kendi aralarında.. Kim daha geveze kim daha muhalefet diye..

Konu ALmi´ tarafından (07-05-2010 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-05-2010, 12:54   #96
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Almi seviyorum seni çok teşekkür ederim

M-u-r-at sana da teşekkürler
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-05-2010, 14:00   #97
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Teşekkürler...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-05-2010, 16:02   #98
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kadar mı güzel anlatılır yahu

uykulu uykulu ancak o kadar oldu, yine de pat diye anlamışsındır hangi imzayı kastettiğimi

Alıntı:
siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
M-u-r-a-t sende unuz zaten bizde unuturuz elbette

ben de diyordum kimi unutmuşum neyse ki sağlam mazeretim var: uykusuzluk ibrahim gibi değerli bir abimizi de unutmuşum (yav bu smiley lerden kafasını duvara vurandan bir tane istiyorum, ya da kafasına çekiç vuran bir sarı kelle )

Alıntı:
barışcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu resim olmasın fakiriz ama mutluyuz

aynen bu

kedi köpek tavuk demişim, kedi yokmuş resimde kedi yok ama pencerede kuşlar var

garibim tavuğa üzüldüm, herkes uyuyor bi o ayakta.

maşallah 6 çocukları var. İlginç olan çocukların en büyüğü en fazla 3 yaşında. 3 yılda 6 çocuk, Maşşallah

Atatürk 1930'da 6 ve üzeri çocuk yapan kadınların madalyayla ödüllendirileceğini söylemiş, madalya yerine para da verilebileceğini belirtmişti. resimdeki adamın en büyük şanssızlığı o dönemde yaşamamış olması. Bu arada Başbakanımızın 3 çocuk önerisini eleştirenlerin Atatürk'ün 6 ve üstü çocuk sahiplerinin ödüllendirileceğini söylemesine ses çıkarmamaları çocuk sayısı konusunda belirttikleri görüşlerde samimi olmadıklarını gösteriyor. (böyle bir başlıkta bile siyasete girdim ya helal olsun bana )

bu arada imzanın sahibi AK- Fırtınası imiş
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-05-2010, 16:20   #99
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
uykulu uykulu ancak o kadar oldu, yine de pat diye anlamışsındır hangi imzayı kastettiğimi

ben de diyordum kimi unutmuşum neyse ki sağlam mazeretim var: uykusuzluk ibrahim gibi değerli bir abimizi de unutmuşum (yav bu smiley lerden kafasını duvara vurandan bir tane istiyorum, ya da kafasına çekiç vuran bir sarı kelle )

aynen bu

kedi köpek tavuk demişim, kedi yokmuş resimde kedi yok ama pencerede kuşlar var

garibim tavuğa üzüldüm, herkes uyuyor bi o ayakta.

maşallah 6 çocukları var. İlginç olan çocukların en büyüğü en fazla 3 yaşında. 3 yılda 6 çocuk, Maşşallah

Atatürk 1930'da 6 ve üzeri çocuk yapan kadınların madalyayla ödüllendirileceğini söylemiş, madalya yerine para da verilebileceğini belirtmişti. resimdeki adamın en büyük şanssızlığı o dönemde yaşamamış olması. Bu arada Başbakanımızın 3 çocuk önerisini eleştirenlerin Atatürk'ün 6 ve üstü çocuk sahiplerinin ödüllendirileceğini söylemesine ses çıkarmamaları çocuk sayısı konusunda belirttikleri görüşlerde samimi olmadıklarını gösteriyor. (böyle bir başlıkta bile siyasete girdim ya helal olsun bana )

bu arada imzanın sahibi AK- Fırtınası imiş
Çok geçerli bi nedenmiş ben seni uyanıkken unutayımda o halde
siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-05-2010, 16:25   #100
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok geçerli bi nedenmiş ben seni uyanıkken unutayımda o halde

valla haklısın gül; özür dilerim (ağlayan bir sarı kelle olsaydı fena olmazdı )

yok yok sen beni unutmazsın, hatta enlerinde bana o kadar çok yer verecen ki utandıracan beni

kendimi nasıl affettirebilirim acaba bi biskrem versem ? yok ucuz olur, en iyisi canlı mı canlı adın gibi bir Gül vereyim

affedildim mi (bir daha unutmayacağıma dair söz de veriyorum ) (yani inşallah unutmam )
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)