07-07-2010, 21:41 | #31 |
|
|
07-07-2010, 21:44 | #32 | |
Alıntı:
Teşekkürlerimle. |
||
07-07-2010, 21:49 | #33 |
|
|
07-07-2010, 21:59 | #34 | |
Alıntı:
Yazdığı hakaret dolu ilk mesajı ben sildim. Bence hiçde masum değildi. Aynı akkobalının masum olmadığı gibi. Sadece tahrik var diye affedilecek hakaretler değildi. Bence adil olmuştur... Ayrıca domuz resmi koyarak diğer banlanan arkadaşa sen busun demek sureti ile ayrıca hakaretdede bulunmuştur... |
||
07-07-2010, 22:05 | #35 | |
Alıntı:
ERBAKAN ŞARON diyen bir kişiye yazılmıştır onlar. Ben zilzalın yapıtğı tamamen normal, doğrudur demiyorum ama çok ağır tahrik var diyorum. Sayın nusret sizinle pek anlaşamayız biliyorsunuz ama yazıyı silme güzelliğiniz için size teşekkür etmiştim. Size bir soru sorayım: Burda birisi gelse ve: TAYYİP ŞARON'U İYİ TANIYIN diye yazı yazsa. Sayın zilzal veya ben veya bir başkası da bu kişiye bu başlıkta sayın zilzalın yaptıklarını yapsa bu yapanların hepsini uzaklaştırır mısınız? Yani TAYYİP ŞARON diyen kişiye layıkıyla cevap verenlerin hepsini uzaklaştırmak mı gerekir? Bu şekilde yeniden düşünün lüten. Ben zilzalın cezasının ağır olduğunu düşünüyorum. Ve sizlerden bu cezanın kaldırılmasını talep ediyorum. |
||
07-07-2010, 22:13 | #36 | |
Alıntı:
Bence sizin yaptığınız doğru bir kıyas değil... Zilzal sadece Erbakana ŞAron diyen üyemize değil aynı zamanda forum yönetiminenezdindede Ak PArtiiyede sallamıştır ki bunu zaten sürekli yapıyordu. Ayrıca bu konudaki ilk mesajımdada uyardım Zilzalı. Geriye dönüp bakabilirisiniz... Neden doğru bir kıyas değile gelince belki şekil itibari ile forumda herşey eşit olmalıdır, her üye birdir ama sizde bunu çok iyi bilirsinizki ev sahibinin hatası daha kolay affedilir yada daha fazla tölerans görebilir. Ama yine söylüyorum zilzal sadece Erbakana hakaret eden kişiye değil onun nezdinde tüm foruma saldırmıştır... Bu konuda öyle birşey olmadı ve nihayetinde öyle veya böyle rakip bir partinin eski başkanına hakaret eden evsahibi banlanmak sureti ile forumdan uzaklaştırıldı ;) |
||
07-08-2010, 00:04 | #37 | |
Alıntı:
talep ettiğiniz şeyin farkındamısınız... o adamın her mesajına sorgusuz okumadan sert cevap veririm bu böyle biline... |
||
07-08-2010, 11:31 | #38 | ||
Alıntı:
Arkadaşa "novekin hangi versiyonusun" gibi tahrik edici bir uslup kullanılıyordu zaten, yazdığı yazıya cevap verme yerine "sen novekin hangi versiyonusun" demek size yakışıyorsa buyrun devam edin. İyineyetten bahsetmişsin! Sen kendi yazılarını gerçekten İYİ NİYETLİ buluyor musun? Bazı kişilere karşı çok önyargılısın ve kesinlikle iyi niyetli yazmıyorsun, aşağılıyorsun, dalga geçiyorsun vs.vs. (bana karşı değil bunu dersem haksızlık yaparım, Allah var bana karşı böyle bir şey görmedim, ama mesela noveke karşı zilzala karşı sürekli tahrik edici, incitici bir uslup kullanıyorsun be akıncı) Ben kendi görüşümü yazdım. katılınır veya katılınmaz. ben sayın zilzalın uzaklaştırma cezasının ağır olduğunu düşünüyorum. Alıntı:
Sayın nusret: Bu düşünceyi yazdığınıza hakkaten inanamıyorum. Ülkemizde inanan insanlara uygulanan zenci türkler-beyaz türkler ayrımını sizin burda bu şekilde uyguluyor olmanız hakkaten ilginç! Hizmetçi kırarsa kötü, evin hanımı kırarsa kaza! Siz bunu savunuyorsunuz. Forumlarda ev sahibi konumunu da ilk kez duyuyorum. Bundan sonra çok dikkatli olmamız gerekiyor demek ki, çünkü biz ev sahibi değilizdir kesin!!! Eviniz hayırlı olsun, güle güle oturun |
|||
07-08-2010, 13:16 | #39 |
novekle ortak yanı
saçmalamak slogandan başka birşey bilmemek iftira atmak. başka bir işe yarıyor muydu? bir ürün farklı fabrikalarda benzeri imal edilebiliyor. bu çürük düşüncelerin farklı versiyonlarına cevap verince tahrik ediyoruz, pes ! |
|
07-08-2010, 14:50 | #40 | |
Alıntı:
bu çok önemli detayı unutmayan paylaşan arkadaşları tebrik ederim. gazete küpürü olarak bende var ama ben unutmuştum bu ortaya çıkan skandalı.. Başbakanımız bu din - millet alerjisti azınlığın zehirlerine sağlam cevaplar verecektir. Vakit gazetesi o sıralar dandi kemal'le ilgili hergün bir bomba haber patlatıyordu en aklımda kalanı akrabalarını kadrolaştırması, küçük torunlarını sigortalı yapması. Başbakanımız umarım bizim gibi unutmaz bu skandalları ve sert cevap verir bu kökü bozuklara |
||
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|