07-13-2010, 13:13 | #1 |
Sizce Başbakan BDP ile Görüşmelimiydi?
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan BDP ve MHP'nin terörden besleniyor diye
kendileriyle görüşmeyeceğini ileri sürdü. Sizce bu doğru bir yaklaşım mı? Sizce bu sorun BDP'siz çözülür mü? *** Başbakan önemli bir hata daha etmiş oldu. Çünkü Kürt Sorununun baş diyalogçusu BDP'yi resmen dışladı. Oysa BDP ile MHP'nin görüşme konusundaki tavrı neredeyse zıttı. BDP görüşmeye açık olduğunu duyururken MHP kapıları baştan kapatmıştı. Bu durumda MHP ile görüşmeyi istememek anlaşılabilir ancak BDP ile de görüşmeyi istememek hatadır. Kılıçdaroğlu ile sorun nasıl çözülebilir ki. Sıradan bir görüşme olarak geçecektir.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-13-2010, 13:17 | #2 |
BDP artık kendini silkelemeli ve kirli ellerin maşası olmayı bırakmalı...
Ak Parti Milli barış ve kardeşlik projesi için çalışırken sorunu bitirme yolunda emin ve olumlu adımlar atarken bdp bir o kadar geri adım atıyor ve saçma tutumlar sergiliyor bir mhp'den chp'den farkı yoktur... Ve artık bu tür partilerin türkiye siyasetinde yeri olmadığı düşüncesindeyim güzel bir tutum olmuş. BDP artık azda olsa kürt halkı için çalışmalı yoksa Türkiye siyasetine gömülüp gidecektir. |
|
07-13-2010, 13:17 | #3 |
bdp kapıyı kendisi kapamıştır..adresi imralı olarak göstermesini ne ile açıklayacaksınız?
buna rağmen hangi yüzle bizimle görüşmediler diye sağda solda ağlıyorlar anlamakta zorlanıyorum... önce omurgalı bir siyaset yapın sonra muhatap alının.... |
|
07-13-2010, 13:18 | #4 |
Görüşürse ayıplarım.
Mhp Bdp gibi ırkçı faşist kandan beslenen nemalanan halklar arasında hasetlik çıkaran kendi çıkarları uğruna halkının çıkarlarını feda ediyor. Bunlardan iyice tiksinmeye başladım Din karşıtlıklarınıda iyice meydana çıkarmaya başladılar İçlerinden 3-4 kişiyi severdim vekillerden olumlu bulurdum onlarıda tasfiye ettiler. Ak parti + saadet + bbp vs. chp+mhp+bdp Ben buna demokratik cihad diyorum. Savaşın bunları bu referandumda gömelim ülkemin karanlık deliklerine |
|
07-13-2010, 13:22 | #5 | |
Alıntı:
Sadece bir kaç defa bunu dile getirdiler. Maalesef "görüşmek istemiyoruz" demedikleri için bu durumda onları suçlayamazsınız. Çünkü görüşmek istediklerini defalarca dile getirdiler. Merka etmeyin. Sizinle muhatap olma meraklıları da değiller. Sadece sorunun çözümü konusunda muhatap alınmak istiyorlar. BDP referandum konusunda hata etti ancak AKP'de BDP ile görüşmemekte hata etti. |
||
07-13-2010, 13:23 | #6 |
Diyorlar ki ''başbakan görüşseydi kesin çözümü iletecektik'',yani diyorlar ki ''apoyu serbest bırakın dicektik,yerek yönetime geçelim dicektik,hapislerdeki pkklıları bırakın dicektik,askere silah bıraktırın dicektik''.Bunların çözümü bölücüklükten geçer.Görüşmemesi en doğrusu.
|
|
07-13-2010, 13:27 | #7 | |
Alıntı:
Dini siyasete alet etme istersen. Bediuzzaman'ın Siyaset konusundaki görüşünü göz ardı etme. Her neyse konu dışına çıkmayalım. BDP ve MHP'yi aynı kefeye koymak talihsizliktir. Çünkü açıkça görülüyor ki biri savaş istiyor biri barış. Her ne kadar BDP içinde milliyetçiler olsa da BDP'nin genel yaklaşımı barıştan yanadır. |
||
07-13-2010, 13:28 | #8 | |
Alıntı:
BDP'nin artık maskesi kesin olarak düştü kürt halkını falan savundukları yok kürt halkı ile de alakaları yok fakat tezgahı çok süper yere kurmuşlar o konuda hayranım yani tebrik etmek gerekir....Afyon bile versem insan belli bir süre sonra uyanır fakat bizim halkımız hala uyanamadı.... Sorunun çözümünde muhatap alınmak isteniyorsa önce kürt halkının çıkarlarını düşünecek... Biz anayasa paketi hazırlarken BDP'nin tek isteği oldu Seçim barajını indirmek bu bile BDP'nin görüşünü ve önceliklerini ve bir o kadar kürt halkını savunmadığını apaçık gösteriyor... |
||
07-13-2010, 13:28 | #9 | |
Alıntı:
kaldıki referandumu boykkot etmesi bile başlı başına bir hezeyandır..demkki kürt halkının özgürlüğünü savunan bdp kürt halkına güvenömiyorki boykota çağırıyor....peki siz hangi cephedesiniz evetmi hayır mı? |
||
07-13-2010, 13:31 | #10 | |
Alıntı:
Barıştan yana olup gençleri dağa davet eden milletvekilini barındırmak..:D Barıştan yana olup ta barışın gelmemesi için her taklayı atmak :D Kardeş süpersin sen ya...:D Çok uyumlu ve bir birinden ayrılmayacak kadar bir birine yakın olan kavramları yan yana getirdin ... |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|