AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-13-2010, 14:14   #21
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hertürlü fikre saygım vardır ama butür bir yaklaşıma asla hoşgörüyle bakamam. yanlış düşünüyor ve yanlış söylüyorsun kardeşim..bu uslüb bizim uslubumuz değil lütfen bize yakışan tavrı takınalım...
Kıymetli Adem abi, böyle düşünüyorum inanıyorum ve kaynağımında çok sağlam olduğuna inanıyorum. Lütfen araştırınız peygamberimiz kendisinden sonra ümmetinden 73 zümre çıkacağını ve bunların 72'sinin ateş ehlinden olduğunu 1'inin cennete gideceğini söylemişmi söylememişmi..Hatta okuduğum kitap 'Kendi İklilimiz' isimli kitapta geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam, SP'lilere bakınca taşlar tam oturuyor
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2010, 14:17   #22
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim onlar hakkında çok ağır düşüncelerim var. Bende ömrümde yemediğim hakaret ve küfürleri onların bazılarından durup dururken yedim neredeyse.. Ben onlara milli görüş mezhepliler diyorum ve ateş ehli olduklarına inanıyorum !!! Bunu peygamberimizin bir hadisine dayanarak diyorum. Peygamberimiz kendisinden sonra ümmetinin 73 parçaya bölüneceğini ve bunların 72'sinin ateş ehlinden olduğunu söylemiş. O kaynağıda buraya koyacağım.
Hipermuhafazakâr, bahsettiğiniz konu mezheplerle alakalıdır. Ümmetin dahil olduğu 73 mezhepten 72'si bid'at mezhepleridir; hak mezhep ise Ehl-i Sünnet Vel Cemaat mezhebidir inşaallah.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2010, 14:20   #23
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
Kıymetli Adem abi, böyle düşünüyorum inanıyorum ve kaynağımında çok sağlam olduğuna inanıyorum. Lütfen araştırınız peygamberimiz kendisinden sonra ümmetinden 73 zümre çıkacağını ve bunların 72'sinin ateş ehlinden olduğunu 1'inin cennete gideceğini söylemişmi söylememişmi..Hatta okuduğum kitap 'Kendi İklilimiz' isimli kitapta geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam, SP'lilere bakınca taşlar tam oturuyor
ben katılmıyorum yanlış kardeşim..müslüman birine kafir diyen kafir olur..zira aynı ithamları bizler yediğimiz için aynı ağızla ve uslubla konuşmamız bize yakışmaz...bir insanın hele ki müslüman birini cehenneme gitmesi senin cenneteki makamını yükseltir...lütfen düşünceleriniz sizde kalsın..ben sizin gibi düşünmüyorum...
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2010, 14:21   #24
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hipermuhafazakâr, bahsettiğiniz konu mezheplerle alakalıdır. Ümmetin dahil olduğu 73 mezhepten 72'si bid'at mezhepleridir; hak mezhep ise Ehl-i Sünnet Vel Cemaat mezhebidir inşaallah.
Evet işte bu hadisti O 72 tür grupta üstün müslümanlar olduklarına inanıyor ve diğer müslümanlara ne sapıkça görüşlerle saldırıyorlarmış. Tam SP'de bunların 72.'si olabilir
Alt 07-13-2010, 14:29   #25
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Evet işte bu hadisti O 72 tür grupta üstün müslümanlar olduklarına inanıyor ve diğer müslümanlara ne sapıkça görüşlerle saldırıyorlarmış. Tam SP'de bunların 72.'si olabilir
Biz bu konuda particilik yapamayız. Saadet Partili kardeşlerimiz de Ehl-i Sünnet'e dahildirler. İslamın ve İslam Ümmetinin varlığını ve birliğini muhafaza etmek birinci önceliğimizdir.

Konu Cihannur tarafından (07-13-2010 Saat 14:33 ) değiştirilmiştir..
Alt 07-13-2010, 14:31   #26
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Biz bu konuda particilik yapamayız. Saadet Partili kardeşlerimiz de Ehl-i Sünnet'e dahildirler. İslamın ve ümmetin varlığını ve birliğini muhafaza etmek birinci önceliğimizdir.
MaşaAllah...
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2010, 14:34   #27
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz bu konuda particilik yapamayız. Saadet Partili kardeşlerimiz de Ehl-i Sünnet'e dahildirler. İslamın ve İslam Ümmetinin varlığını ve birliğini muhafaza etmek birinci önceliğimizdir.
Sevgili Cihannur, particilik yaptığımdan dolayı böyle düşünmüyorum, sizin SP'lilerin neler yazdıklarını görmediğinize veriyorum ;)
Alt 07-13-2010, 14:36   #28
Kullanıcı Adı
Fırat
Bencede tarihe gömdü..
Alt 07-13-2010, 14:42   #29
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
Sevgili Cihannur, particilik yaptığımdan dolayı böyle düşünmüyorum, sizin SP'lilerin neler yazdıklarını görmediğinize veriyorum ;)
kardeşim sana yazmışlar ben bizzat yüzme karşı hemde ehli tarik saadetlierin söylemleriyle muhatap oldum..ellerinde ergün poyrazın kitabı olan musanın gülünü okuyan bir cenahla muhatap oldum..hatta her satırnı en ince ayrıntısna kadar altı çizilerek okunduğunu..bana mürtedlikten küfre girdiğime kadar işbirlikçilikten diyalogculuğa kadar onlarca itham la karşılaştım..aynı söylemlerin bizler tarafından söylenmesi aramızdaki farkın olmadığı anlamına gelirki..bize burada nefsimiz adına büyük bir sabır ve hoşgörü gerekiyor..sabredenlere ne mutlu müjdesine nail olabilmek dileğiyle..
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2010, 14:46   #30
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Sevgili kardeşim, Saadet Partili kardeşlerimiz arasında aşırılar olabilir; ama Saadet Partililerin geneli hakkında onlar ateş ehlidirler gibi bir yorumda bulunmanız doğru olmaz.

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)