07-13-2010, 23:12 | #111 |
zilzal bu mesajda nasil bir aykirilik var bana söyler misin.. ona bakarsak senin yazdigin cogu mesaj provakatif, karalama, zirva ve gereksiz ama sen yine burdasin..
muamma yani ben neden banlandim hemde sebebsiz hemde sadece fikirlerimi yazdim diye kaldiki galevera rumuzum daha hic mesaj yazmadan prensiblere aykirilik nedeniyle banlandi.. cünkü sizlerde hazim sorunu var, sizler kendinize Müslümansiniz, elestiriye tahammül edemiyorsunuz o yüzdende bölündükce bölünüyor ve kücülmeye devam ediyorsunuz! |
|
07-13-2010, 23:15 | #112 |
ve aleykum selam unnamed akforumdan tanıdıgımız kareslerımız buraya gelmıs hosgelmıssınız sefa getırmıssınız hayırlı paylasımlarda bulunursunuz ınsalllah... __________________ "Andolsun, size kendi içinizden öyle bir peygamber gelmiştir ki, sizin sıkıntıya düşmeniz ona çok ağır gelir. O size çok düşkün, mü’minlere karşı da çok şefkatli ve merhametlidir.” (9/Tevbe, 128). Dün, 19:14 ) Üye unnamed Saolun kardeşler... Bakınmaya geldik ne var ne yok.... Bazı mendeburlar hariç güzel bir forum... Allah'a emanetsiniz.... |
|
07-13-2010, 23:17 | #113 |
Zilzal, ne olacak Milli Görüş'ün hali?
|
|
07-13-2010, 23:40 | #114 |
LİDERİMİZ=PROF.DR.NECMEDDİN ERBAKAN
GENEL BAŞKANIMIZ=PROF.DR.NUMAN KURTULMUŞ MİLLİ GÖRÜŞ TEMSİLCİSİ = SAADET PARTİSİ |
|
07-13-2010, 23:42 | #115 |
İbret ve de dehşet içinde izledim SP kongresini...
Yazıklar..Yazıklar olsun!.. Gram samimiyet kalmamış.. O ne ihtiras, o ne kibir deryasıdır öyle ya??!!... |
|
07-13-2010, 23:43 | #116 |
Ya arkadaşlar burayı başka forumların reklamları için kullanmaya gerek yok
burası ak parti forum onlar önce üyelere uyguladıkları baskıların hesabını versinler Sansürcü kafaların hesabını versinler Önce ahlak ve maneviyet diyenler etik kurallara ve ahlaka öncelikle riayet etmeliler üyeleri susturmak hayasızlık.. konu ile alakalı olarak.. Erbakan bitmiştir ve o biterken de etrafındakileri de bitirmeye çalışıyor |
|
07-13-2010, 23:45 | #117 | |
Alıntı:
Necmettin Erbakan'ın listesini reddeden Saadet Partisi, 11 Temmuz 2010 tarihinden itibaren artık Milli Görüş partisi değildir. Mutluluk olsun mu? |
||
07-13-2010, 23:54 | #118 |
[QUOTE=Cihannur;768488]Senin o dediğin 10 Temmuz 2010'da kaldı.
Necmettin Erbakan'ın listesini reddeden Saadet Partisi, 11 Temmuz 2010 tarihinden itibaren artık Milli Görüş partisi değildir. Mutluluk olsun mu? Olağanüstü kongre çalışması var mı? Sayın Erbakan ile görüştünüz mü, görüşecek misiniz? Genel Merkezin taşınacağına dair bir iddia var? Benim siyasi hayatım boyunca aleyhimde yazanlar olmadı. Ama çok ağır hakaretler yazılar da oldu. Ben kimsenin yazdıklarını cevap verecek durumda değilim. Bu arkadaşlarımızın yorumlarıdır. Ben kendi yaptıklarımdan ve yapacaklarımdan sorumluyum. Hiçbir başka kimsenin yaptıklarından sorumlu değilim. Sadece Erbakan ile olan ilişkimize değinmek isterim. Erbakan olan ilişkilerimiz tekraren söylüyorum. Kâğıt üzerindeki ya da herhangi bir tüzük gereği ilişkisi değildir. Bu siyasi hareketin kurucusudur. Türkiye’ye fevkalade ciddi hizmetler yapmış olan bir şahsiyettir. Kendi birikiminden, kendi bilgisinden Türkiye ve insanlığa yaptığı katkılardan yararlanmak zaten akıllı bir siyasetçinin vazifesidir. Biz bunu yapıyoruz yapmaya devam edeceğiz. :gü zel::güz el: Konu zilzal tarafından (07-13-2010 Saat 23:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
07-13-2010, 23:57 | #119 |
Dertlerinin dava olmadığı anlaşıldı
Yeşil liste İslam davası için bir emir sanki İlahi vahiy Genelk Başkan öyle yada böyle bir sebepten birkaç kişiyi liste dışı bırakmış yapamaz mı yahu Şefket Kazan hala tehditler savuruyor Hesabını verecek cezasını çekecek Yuh artık Yükselen bir değer olan Kurtulmuşu da kendi karanlık delhizlerine çekmek istiyorlar dertleri bu |
|
07-14-2010, 00:03 | #120 | |
Alıntı:
15:15'te skytürk televizyonunda üç kez üst üste "Erbakan hocamız Numan bey kardeşimizi seviyor" demiştir... "Gönüller alınır yola devam edilir... Biz kardeşleriz, olur böyle şeyler ama keşke olmasaydı" diyerek de sözlerini bağlamıştır... |
||
Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 10 Misafir) | |
|
|