AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Sizce Taliban Terör Örgütü Mü'dür..?
Evet Terör Örgütüdür 41 46.59%
Hayır Terör Örgütü Değildir 35 39.77%
Kararsızım - Fikrim Yok 12 13.64%
Katılımcı sayısı: 88. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 07-14-2010, 13:23   #81
Kullanıcı Adı
HaArP
Hipnozun Tesirinden doğru bir bakış açısı oluşamıyor...

Afganistan'dan Abd'ye yapılmış bir saldırı varda ! ''11 Eylül Yalanı'' gibi !!!

Amerika Irak'ı mahvetti ! Vatanı için Cihad edenlere Terörist dendi ! Afganistan ve diğer beldeler keza öyle !

Şu kadarını söylüyeyim ! Bunları Yazmamız bile Amerika'nın bizi Terörist İlan etmesi için yeter ! Sebeb'te şu olur ! ''Teröristlere yardım ve Yataklık'' ! Çok ciddiyim ! Tayyip Erdoğan'a duacıyız ! Ak Parti olmasa bunları yazamayız !!!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-14-2010, 16:05   #82
Kullanıcı Adı
Terennüm
taliban uyuşturcu ticareti yapıyormu?yapmıyor mu?şah mesut niye öldürüldü? talibanın tavırlarını islamın neresinie oturtuyorsunuz?hassan sabbah size neyi hatırlatıyor? bunlara cevap verirseniz sevinirim..
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-14-2010, 16:05   #83
Kullanıcı Adı
Terennüm
taliban uyuşturcu ticareti yapıyormu?yapmıyor mu?şah mesut niye öldürüldü? talibanın tavırlarını islamın neresinie oturtuyorsunuz?hassan sabbah size neyi hatırlatıyor? bunlara cevap verirseniz sevinirim..
Alt 07-14-2010, 16:13   #84
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Taliban Terör Örgütüdür hocam bunu nasıl kabullenmiyorsunuz.?
Ülkesinde hergün masum insan, müslüman öldürüyor.
Bunu nasıl göremiyorsunuz..?
Asi kardeşim dönüp dolaşıp pkk ile taliban ve haması aynı kefeye koydugunuzu anlıyorum ama aynı şeyler değillerdir benzer yanları vardır ama aynı değillerdir.

bugün ırakta ve afganistanda çarşı pazarda patlayan bombaları müslümanlar değil amerikalılar patlatıyor hala bunu anlayamadınızmı?

Taliban rusyaya savaş halindeyken amerika tarafından ''mücahit'' ilan edildi.şimdi ise kendilerine karşı savaşınca terörist oldu.Eger senin mantığınla gidersek nasıl taliban hergün masum insanları öldürüyorsa bunun ''Alasını'' pkk yapmıyormu.?

Ve bunu diyorum;
''Siz bir ülkeyi işgal edeceksiniz insanları öldüreceksiniz sağ kalanlar size karşı savaşacak siz bunlara terörist diyeceksiniz'' öylemi?
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-14-2010, 16:16   #85
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Bu Konuda acizane bilgi vereyim kardeşim... Taliban Afganistan'daki Uyuşturucu Tarlalarını yakmak istediğinde Cia Özel Kuvvetler göndermek suretiyle savaş tertip etti ! Cia bunu Ehlileştirmiş ve Parayla satın almış Afganlılara yaptırmaktadır ki bunların bir çoğu şu an Paralı Afgan askeridir... ! Taliban'dan çok korkarlar ! çünkü Taliban Fetva çıkarmıştır ! Kullanan'da Kullandıran'da suçludur !

Şah Mesud Önemli bir komutandı ! Lakin Celaleddin Hakkani gibi Rusya'da olsa Abd'de olsa Sömürüye karşı idi ve Ülkesinde Yabancıları istemiyordu ! Afganistan'ın Önemli bir kanadı olduğu için Abd onu bir gazetecinin kamerasına bomba koydurmak suretiyle ortadan kaldırdı ! El Kaideye suçu attı !!! Terörle savaşya arada kaynar nasıl olsa !

Taliban'ın İslamını Hayrettin Karaman'dan okuyabilirsiniz tafsilatlıdır ! Lakin Hanbeli Mezhebi ağırlıklı Modern olmayan bir İslam anlayışına sahiptir... Modern olmayışının Nedenini Molla Ömer röportajlarından google'da bulabilirsiniz...! Tabi parapisikolojik haberleri deccali medyaları dikkat-i nazara alabilirseniz... Ülkenin Yıllarca Rusya-Abd baskıları altında olduğunu bir yerde tutarak !

Hasan Sabbah konusu ile alakalandırılmasını acizane eksik ve hatalı bulurum... Çünkü parapisikolojik, Manyetik beyin kontrolleri ve Cin istihbaratları savaşlarını ve yaşananları dikkat-i nazara aldığımızda Dünyanın Teknolojik üstünlüğü Cin savaşlarında geride olduğunu bizzat kendileri deşifre etmektedir...!
Alt 07-14-2010, 16:24   #86
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu Konuda acizane bilgi vereyim kardeşim... Taliban Afganistan'daki Uyuşturucu Tarlalarını yakmak istediğinde Cia Özel Kuvvetler göndermek suretiyle savaş tertip etti ! Cia bunu Ehlileştirmiş ve Parayla satın almış Afganlılara yaptırmaktadır ki bunların bir çoğu şu an Paralı Afgan askeridir... ! Taliban'dan çok korkarlar ! çünkü Taliban Fetva çıkarmıştır ! Kullanan'da Kullandıran'da suçludur !

Şah Mesud Önemli bir komutandı ! Lakin Celaleddin Hakkani gibi Rusya'da olsa Abd'de olsa Sömürüye karşı idi ve Ülkesinde Yabancıları istemiyordu ! Afganistan'ın Önemli bir kanadı olduğu için Abd onu bir gazetecinin kamerasına bomba koydurmak suretiyle ortadan kaldırdı ! El Kaideye suçu attı !!! Terörle savaşya arada kaynar nasıl olsa !

Taliban'ın İslamını Hayrettin Karaman'dan okuyabilirsiniz tafsilatlıdır ! Lakin Hanbeli Mezhebi ağırlıklı Modern olmayan bir İslam anlayışına sahiptir... Modern olmayışının Nedenini Molla Ömer röportajlarından google'da bulabilirsiniz...! Tabi parapisikolojik haberleri deccali medyaları dikkat-i nazara alabilirseniz... Ülkenin Yıllarca Rusya-Abd baskıları altında olduğunu bir yerde tutarak !

Hasan Sabbah konusu ile alakalandırılmasını acizane eksik ve hatalı bulurum... Çünkü parapisikolojik, Manyetik beyin kontrolleri ve Cin istihbaratları savaşlarını ve yaşananları dikkat-i nazara aldığımızda Dünyanın Teknolojik üstünlüğü Cin savaşlarında geride olduğunu bizzat kendileri deşifre etmektedir...!
sorularıma samimi cevaplarınız için teşkkür ederim..size kelebk filmini zilemenizi tavsiye ederim..
Alt 07-14-2010, 16:37   #87
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
sorularıma samimi cevaplarınız için teşkkür ederim..size kelebk filmini zilemenizi tavsiye ederim..
Allah c.c. Razı Olsun bende size teşekkür ederim... Önerinizi titizlikle ciddiye alacağım kardeşim...

Bende size acizane ingilizce olan ''The Revival'' = Canlanma Belgeselini içindeki bazı gerçeklere ulaşabilmeniz vesilesi ile tavsiye ediyorum kardeşim...

http://www.youtube.com/user/halaqah1
Alt 07-14-2010, 17:43   #88
Kullanıcı Adı
Fırat
Terör örgütüdür diyenler ordaki nato güçleri için ne düşünüyor. Onları cihad orduları olarak mı görüyorsunuz? Ortada iki gurup karşı karşıya savaşıyor birine törür örgütü derseniz diğerini aklamış olursunuz o yapılması gerekeni yapmış olur. Natonun orda yapmış olduğu insalık dışı zulümlerden sizede bir pay çıkar elbet..
Alt 07-14-2010, 18:22   #89
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Şuan ki Talibanın lideri kim bilmiyorum ama Şah Mesud zamanı bambaşkaydı elbet.Özellikle kadın ve kızların eğitim hak ve özgürlüklerine önem veren,demokrasi yanlısı bir lider olduğunu biliyorum.Şuan eğitimlerine izin dahi verilmiyor okullar bombalanıyor.Belki fitne gruplarının işidir.Çok üzülüyorum afgan kardeşlerimizi çin.Tez zamanda huzur içinde yaarlar inşaAllah.

Konu Hüdaverdi tarafından (07-14-2010 Saat 18:41 ) değiştirilmiştir..
Alt 07-14-2010, 18:33   #90
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Şuan ki Talibanın lideri kim bilmiyorum ama Şah Mesud zamanı bambaşkaydı elbet.Özellikle kadın ve kızların eğitim hak ve özgürlüklerine önem veren,demokrasi yanlısı bir lider olduğunu biliyorum.Şuan eğitimlerine izin dahi verilmiyorum okullar bombalanıyor.Belki fitne gruplarının işidir.Çok üzülüyorum afgan kardeşlerimizi çin.Tez zamanda huzur içinde yaarlar inşaAllah.
Şimdiki durum çok farklı... Bir Taraftan Mücahidlerle baş edemeyen Abd'nin Eski Kıdemli Cia ajanı Karzai ile işin içinden çıkabilmek için Mücahidlerin Abd ile Karzai üzerinden andlaşma yapmaya çalışması gündeme geliyor ! Abd Dünyaya gösteriş olarak Afganistan'dan çekilme süreci açıklıyor ama bu iki nedene bağlı !

1) Abd'nin Kukla Yönetimi olmalıdır...(Madenler ve Uyuşturucu Yönetimi Garantisi)

2) Yenilmediğinin Gösterişli İspatı !

Hiç Bir Mücahid yahut Taliban bu iki nedene izin vermez !!! Bu yüzden dolaylı olarak Afganistan'ı da Irak gibi Üçe bölmekten bahsediyolar ! Ama Afganistan Irak'a benzemez !!!

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)