AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-14-2010, 22:37   #191
Kullanıcı Adı
Cihannur
Vatandaş gülsün diye,
Tarih sevinsin diye,
Haksız utansın diye,
Mutluluk vakti geldi.

Düğümü çözmek için,
Oyunu bozmak için,
Destanlar yazmak için,
Mutluluk vakti geldi.

Refah ve kalkınma için,
İzzet, onur ve saygınlık için,
Ahlâk ve maneviyat için Mutluluk Partisi.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-14-2010, 22:38   #192
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
akıncı arkadaşımız tartışmanın gelişimine binaen bu yorumdaki odun kelimesini art niyetli olarak kullanmamıştır.
Müsterih olunuz.

Yok hocam zıplamak için bahane mi yok
Bizler farkındayız zaten kötü niyet olmadığının
Teşbihte hata olmaz
Odunluk genetiktir ayrıca
Ailede olması gerekir
Gürgen Meşe Çam...
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-14-2010, 22:38   #193
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın abim ben orada hiç kimseye odun demiyorum ltfen daha iyi okuyunuz...
sayın mehmet akif oy vermeyen odunlarıda biliriz deyince ben vereni vermeyeni bilmem aldığı oy bu kadar dedim ve odun kelimesini kullandım lütfen yanlış anlaşılmasın...
Ama o yönde bir tartışma oalcaksa mesajımı düzeltebilirim...
Akıncı kardeş, sadece ben yazsam ulen ihtiyar bir adamsın bak yanlış anladın diyeceğim kendime ama bakın vuslata hasret kardeş de aynı şeye dikkat çekiyor.

Yazın çok tartışmaya açık bir yazı olmuş.

Eğer düzeltirsen kendine yakışanı yapmış olursun.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-14-2010, 22:41   #194
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Akıncı kardeş, sadece ben yazsam ulen ihtiyar bir adamsın bak yanlış anladın diyeceğim kendime ama bakın vuslata hasret kardeş de aynı şeye dikkat çekiyor.

Yazın çok tartışmaya açık bir yazı olmuş.

Eğer düzeltirsen kendine yakışanı yapmış olursun.

Aptallar 6 saat uyur desem siz kalkıp bundan her 6 saat uyuyan aptaldır anlamını çıkarıyor musunuz

Lütfen illa bir yerlere patlamak istiyorsak en azından haklı gerekçemiz olsun böyle kelimelerin cümlelerin anlamını çarpıtmak yakışmıyor...
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-14-2010, 22:41   #195
Kullanıcı Adı
Mavera
kusura bakmayin konunun öncesini okumadan o mesaji görünce konuya yazma geregi duydum..
cünkü partizanligi oldum olasi sevmem ben tkp liyi sevmem, chp liyi sevmem ama onun verdigi oya saygi duyarim..
sonucta o insan kendine has nedenleriyle o tercihi kullanmistir ve insanlarin tercihlerini alaya almak, gözardi etmek, saygisizlik yapmak bizlere yakismaz..
akinci arkadasimizdan özür dilerim basina bakmadan sonuna baktim belkide akinci dan böyle bir söylem beklemedigim icin afalladim..

kaldiki hepimizin ailesinde yeterince sp li var en basit örnegi benim abim, esim, kayinbabam, bacanagim sp li ve dayilarimin ikisi sp de aktif siyaset yapiyor yani onlara yapacagim hakaret, kendime yapmis gibi olur..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-14-2010, 22:45   #196
Kullanıcı Adı
İntifada
Sanırım yazım hararetli tartışmalar esnasında yanlış anlaşılmaya müsait...
Güzellikle süren tartışmada pürüzler çıksın istemediğimden yazımı düzelttim...
Yapılan alıntılardada yazımı düzelteceğim...Lütfen iyi okumadan yada sebebini sormadan direkman yüklenme olmasın...
Selam ve dua ile...
Alt 07-14-2010, 22:49   #197
Kullanıcı Adı
redyellow
akıncı:

Teşekkür ediyorum.

İYi sohbetler.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-14-2010, 23:14   #198
Kullanıcı Adı
rizzelli
bir ay önce yazmıştık.Sp kaynıyor diye.

kongreden iktidara sloganı o kadar havada kaldı ki Sp kendi ipini çekti.

mitingler bile bu kadar ekranlarda görüntülenmedi.

anahaberlerde Şevket Kazan'ın Kurtulmuş'a olan ifadelerini işine gelmeyenler görmezden gelebilir.

Kurtulmuş'un tırnaklarını kazıyarak Sp'yi parlatma işleri bu kongreyle yerle bir olmuştur.

kongreden Sp'nin değil AK Partililerin ve eski milli görüşçülerin ders çıkarttıklarına eminim.

hadi geçmiş olsun.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-14-2010, 23:18   #199
Kullanıcı Adı
manifesto
Saadet'ten olağan üstü kongre kararı!

Saadet Partisi'nin olaylı olağan üstü genel kongresi sonrası Yüksek İstişare Kurulu çözüm için yol haritasını belirledi ve ilk adımını attı.

Kongrede yaşanan liste hadisesi üzerine 3 gündür toplanan YİK kararını verdi. Parti en yakın zamanda olağan üstü Genel Kongre yaparak ortaya çıkan karmaşayı giderecek.

Erbakan Randevu vermedi: İsitafa et gel !

Alınan son bilgilere göre Saadet Partisi Genel Başkanı Kurtulmuş Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Nemettin Erbakan'dan kongre sonrası randevu talep etti. Talebi değerlendiren Milli Görüş Lideri Erbakan ise olumlu yanıt vermeyerek, 'İstifa et, gel' dedi.

Genel Başkanlık için Sürpriz adaylar

Yapılacak kongrede asıl soru ise Genel Başkan Adayı'nın kim olacağı? Bu ölçüde Saadet Partisi'nde konuşulan isimler arasında, geçtiğimiz kongrede de ismigeçen Prof. Dr. Mete Gündoğan ve Adil Düzen'in mimarlarından Prof. Dr. Arif Ersoy'un ismi de var.

Kurtulmuş'un istifası gündemde

Tüm bu gelişmelerden haberi olan Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un ise karşı listenin genel başkan adayı olmayı reddedip görevinden istifa edeceği ve kongrede de tekrar aday olmayacağı belirtiliyor.

İlk gün 640 imza

Başlatılan Olağan üstü Genel Kongre çalışmasında ilk gün 640 delegeden imza toplandığı öğrenilirken, bu imzaların sayısının artacağı tahmin ediliyor.

http://ajans5.com/detay/2010/07/14/s...re-karari.html

Olaylar nereye tırmanacak merak ediyorum
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-14-2010, 23:32   #200
Kullanıcı Adı
Cihan_ŞümuL
Bütün saadet konularına kopyala yapıştır bu heberi.

:D:D
Cihan_ŞümuL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 10 Misafir)