07-15-2010, 12:18 | #15 | |
Alıntı:
vuslata hasret: Başörtüsü bizim zamanımızda yasaklandı öyle mi? Kenan Evren zamanında bu ülkede başörtüsü zsorunu yoktu değil mi!!! Özal zamanında bu ülkede başörtüsü sorunu yoktu değil mi!!!! Refah partisinin bir senelik hükümetinden önceki dönemlerde bu ülkede başörtüsü sorunu yoktu değil mi? Allahdan sana ve senin gibi kişilere vicdan vermesini diliyorum başka bir şey demiyorum. Yazık hakkaten yazık. Bu kadar çarpıtmak ayıp oluyor. Ama diyelim ki refah yol döneminde yasaklanmış!!!! 8 senedir niye halletmediniz? İşinize gelen her konuda değişiklikler yaptınız, başbakanın siyasi yasağının kalkmasını anında hallettiniz. Niye bu konuyu halletmediniz? Bana anayasa mahkemesi gibi laf ebeliği yapmayın! Madem başörtüsünü yasaklamakla refah partisini suçlama hezeyanında bulunuyorsunuz 8 senedir bunu niye yapmadınız? bunun cevabını verin! Artı: o sizin zamanınız dediğiniz zamanda bugünkü cumhurbaşkanı, başbakan, meclis başkanı vs. o partide değillermiydi? Madem bizim zamanımızda yasaklanmış bu adamlar niye yahu başörtüsünü yasaklıyorsunuz biz buna karşıyız demediler? Sizin adamlarınız da mı başörtüsü yasakçısı? (bu sorular benim uslubum değildir,, sizin bu saçma sapan yazınızdaki usluba göre uyarlanmıştır) Konu redyellow tarafından (07-15-2010 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir.. |
||
Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 10 Misafir) | |
|
|