AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07-16-2010, 18:45   #10
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
novek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sadece şu cumlen senin ya komunizmi bilmedigini yada islamı bilmedigini açıklıyor.

islam farklı bir kavram bir inanc ahlak sistemidir.
komunizm ise bir ekonomik yaşam biçimidir.

ikisi farklı kavramlar.
"sen elmalarla armutları aynı meyvaymış gibi karıştırmışsın. "

ben aynı anda hem komunizmi hemde kapitalizmi istesem ozaman haklısın .
ama aynı anda ben islamı hem komunizmi isteyebilirim.

allah allah nasıl bir bakış açın var senin lafa bak "islam dururken komunizm niyeymiş."
zaten islam dininin adalet anlayışına en uygun sistem çagımızda sosyalizmdir.
yani herkesin emegi kadar kazanması.
hiç bir kimsenin üretim araçlarını (fabrika makineleri vs.) tekeline alıp üretim araçları olmayanları köle olarak çalıştırıp . haksız zengin olmaması için bunda ben islama aykırı bişey goremiyorum .
nedemek
"islam dururken komunizmi savunuyorsun"
demek.
Yazdığım soru bana ait değil cevabını merak ettiiğim için tekrarladım.

Komunizm beni ilgilendirmez ve bilmek için çaba da sarfetmem.

Şimdi kim islamıı çok biliyor polemiğine girmek istemiyorum.

İslam inanc ahlak ekonomi hukuk demektir yaşamın gerektirdiği herşey demektir ve yaşama yön verir.Sen hem islamı hem gomunizmi hem kapitalizmi ve sosyalizmi her türlü ideolojiyi iyisini veya istediğini al mantığını sürüyorsun.

o zaman islamdan esinlenen sosyali,zmi neden savunuyorsun direk islamı savunsana beni komunizm bilmemezlikle suçluyorsun ama sen islamı hiç bilmiyorsun en azından ben komunizmi azda olsa biliyorum yeter bana artarda.

senin mantığına ne demeli çalışan kişiyi sizin gibi köle gibi gören başka kim var Türkiyedeki yönetim şekli İSLAM değilki sen bununla kıyaslıyorsun anlata anlata dilimizde tüy bitti sen yine anlamak için üstün çaba sarfediyorsun İslamiyette haksızlığa karşı o zaman ben seni islamiyete devat ediyorum madem senin düşüncelerine yakın ne işin var bitmiş bir sistemle uğraşma...
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)