07-27-2010, 14:10 | #1 |
Üstad Necip Fazıldan Seçmeler
Su çekildi .. göründü sanki zamanın dibi.... Korkuyorum bu akşam kıyamet varmış gibi... ...Bir kalbim var ki benim , sevdiğinden burkulur.. Kahredenden ziyade, sevilenden korkulur ... ..NECİP FAZIL KISAKÜREK Yokta ne demek ? O bir ''var'' olmak gerek... Tam yokta, yokta yoktur. Öyleyse ''yok'' bir ''var''ın var ettigi var... Bir ''var'' ki yanlız o var, gerisi yok, yok da yok... Yokta o ''var''ın icadı... Necip Fazıl K. Duymuyor senden kulak, söylüyorum çok sana,sunnete uymadıkça bir selamet yok sana n.f.k.. Biz, bize gerici diyenlere ancak deh demek için gerideyiz. (NFK) "Yazdıklarım nedir ki deryalarda bir damla, Ey yazılmayan gerçek bari kalplere damla.." {NFK} Çöpe attılarda mukaddes emaneti hak bellediler Hakka en büyük ihanetii...(NFK) Kadın ; Hristiyanlıkta yol kesici bir engel, islamda ise yol açıcı bir kanattır.. Düğümlenirken yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu... N.F.K Yum gözünü,kalbine her an yokluğu üfür! ''kendinden geçmek iman kendinde olmak küfür.'' ( Necip Fazıl Kısakürek ) An oluyor bir qarip duyquya warıyorum ben bu sefil dünyada acep ne arıyorum...? <<N.F.K.>>
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|