07-28-2010, 01:05 | #11 | |
sen bir öğretmen bir günde kaç kişiyle uğraşır bilirmisin? sbahın 7sinden başlayarak 6 saat boyunca 300den fazla cocugun gürültüsünü sesini bağrıltışını yeri geldimi saygısızlığını sinirlenmden bağırmadan dövmeden çekmek bunlara sabretmek nedir bilirmisin? bir öğretmen kimlere karşı ne sorumluluğu vardır ne görevleri vardır bilirmisin? bir öğretmen günde kaç kişiyi idare eder bilirmisin? ben öğretmenim daha ağlayan öğretmende görmedim? okul ağustosun son haftası seminerlerle başlar haziranın son haftası seminerlerle kapanır arayı sen say kaç gün.
seni kandırma gibi derdim yok. kanacak bi durumda yok. sadece biraz saygı ve terbiye.. daha mesleğine saygı göstermediğin insanlardan nasıl saygılı bir nesil yetiştirmesini beklersin? sen saygıyı nasıl beklersin.. önce saygıyı öğren ondan sonra saygıdan bahset.. Alıntı:
|
||
07-28-2010, 14:51 | #12 | |
Alıntı:
bundan 6 ay öncesine kadar ticaretle uğraştığımdan, insanlarla uğraşmanın sıkıntısını bilirim... mesleğe saygı duyuyorum, ama sizin icra ettiğiniz öğretmenliği sevmiyorum... ben kimlere nasıl ne şekilde saygı duyacağımı çok iyi biliyorum... kimseyi tanımadan etmeden, saygısız yaftası yapıştırma, kelimeleri sana aynen iade etmesinide çok iyi bilirim... lâkin, öğretmenlerin mesleklerinde yetersiz kaldığını da çok iyi biliyorum.... günde 6 saat çalışırmış, çok yorulmuş.... kimse kusura bakmasın ama benim verdiğim vergiyle maaşlarınızı alıyorsunuz.... bunun karşılığınıda sizden isterim... madem o kadar iyi eğitim veriyorsunuz, bu kadar lise son öğrencisi neden dershanelere gitme ihtiyacı duyuyor? bunları açıklarmısın bana.... |
||
07-28-2010, 15:54 | #13 |
Yavaş olun yahu...
|
|
07-28-2010, 16:18 | #14 |
abim boşver....
bak keyfine, sıkma canını... |
|
07-28-2010, 16:19 | #15 |
ya keşke biraz daha verseler çocuk okutanlar için yazık oluyo. tek maaşla zor
|
|
07-28-2010, 17:51 | #16 |
Konuya lütfen kaldığı yerden devam ediniz arkadaşlar karşılıklı atışmaya devam edecek olursanız değerli yorumlarınızı silmek durumunda kalacağımı bilmenizi isterim.
|
|
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|