07-28-2010, 02:16 | #11 |
Kendisi çok zülme, hakızlığa uğramış çile çekmiş bir insan ... Her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır ,Rabbimde etmiş ve nitekim tüm bu zorluklardan sonra bir devletin reisi olmuş bir insan ... Ama hiç bir zaman kendisine yapılan haksızlıklardan ötürü adaletsizliği elden bırakmayan bir insan ... Şu bir gerçek Recep Tayip Erdoğan bir çok insana siyaseti sevdirdi , şahsım olarak ta siyaseti sevmeyen hatta nefret eden biriydim... Çünkü siyaset klasikleşmiş bir kalıp içinde dönüp duruyordu ... Seçim öncesi , seçim probagandası adı altında ziyaretler yapılacak , vaatler verilecek kırk yıllık dostmuş gibi bir samimiyet kurulacak halkla, seçimden hemen sonrada tüm bu söylenenler unutulup herkes evine dönecekti ... Böyle kısır bir döngü vardı ... Bence Ak parti ile siyasette değişti temiz siyaset yapılmaya başlandı ... Halk insan yerine konuldu en azından ... Verilen vaatler yerine getirildi , yerine getirilmeyecek olan bir şey söylenmedi ... Recep tayip Erdoğanı öncelikle Allah c.c rızası için destekliyorum ... Bunun yanında adaletli olduğu için ... Akıllı ,zeki , çalışkan, ileri görüşlü olduğu için ... Samimi bulduğum için ... Ve son olarak Türkiyeye yakışan halkın içinden bir biri olduğu için destekliyorumm... Allah c.c güzel vasıflarını daim etsin ... Rabbim onun yürüdüğü yolu hayırlı etsin ve ona yardım etsin yolundan şaşırtmasın ... |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti forum, recep tayyip erdoğan, sevgi |
Konuyu Toplam 20 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 20 Misafir) | |
|
|