08-09-2010, 17:11 | #11 |
1-Saat kaç ? >>> 16:01
2-İsim? >>> Merve 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? >>> 21 / Balık 4-Dövmen varmı ? >>> Yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? >>> Hayır(istememde) 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? >>> Cola Turka 8-Tercih ettiğin rakam ? >>> batıl inançlarım yok 9-Sevdiğin müzik türü? >>> tsm, thm, pop 10-En sevdiğin çiçek ? >>> Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? >>> Kızların erkek arkadaş muhabbetleri 12-Sevdiğin renkler? >>> Mavi 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? >>> Animatör (inşallah) 14-Aşık mısın? >>> Yok nerdeee Değecek kişiyi bulamadım henüz 15-Ailenle misin, tek mi? >>> Ailemleyim 16-Tuttuğun takım ? >>>> FENERBAHÇE 17-OLmazsa olmazın ? >>> Ailem 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? >>> Ohoo çoğu uzakta 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? >>>> Hamdolsun herşeyden memnunum 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? >>> İşe gitmek istemeyişim 21-En nefret ettiğin hareket? >>> El, kol şakaları 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? >>> Abdal olmak isterdim.. 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? >>> Halini hatrını sorayım demiştim, nasılsın ? :D 24-Takma adın ? >>>Koçum benim (soyismiminden dolayı) 25-En sevdiğin spor? >>>Yüzmee 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? >>> İkisinin ortası 27-Konuştuğun diller? >>> Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? >>> İnşallah 29-İş , Okul? >>> Grafiker olarak çalışıyor, bu meslek üzerinde kendimi geliştirmeye çalışıyorum.. |
|
Konuyu Toplam 52 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 52 Misafir) | |
|
|