AK Parti Forum Anketleri AK Parti Forum içi anketler bölümü. |
Anketimiz: Yorumları ile yoğun şekilde formumuza dinamizm sağlayan arkadaşımızı seçiyoruz.. | |||
Hakan Özkan |
![]() ![]() ![]() ![]() |
39 | 54.93% |
Ertuğrul Özgül |
41 | 57.75% |
Blur |
14 | 19.72% |
BlueMoon |
14 | 19.72% |
Adem Etyemez |
28 | 39.44% |
Hıfz-ı lisan |
27 | 38.03% |
Hatice |
32 | 45.07% |
Minikkelebek |
33 | 46.48% |
BuRaKReiS |
16 | 22.54% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 71. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#31 |
![]() Bana oy veren kardeşlerime teşekkür ediyorum.
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
![]() |
|
![]() |
#33 |
![]() Canan hanım Allahrazı olsun güzel temennileriniz için.Sakarya mitinginden döndük yalçın abiyle.Zeytinburnundaki ilk mitingde ordayız sizi bulacağız.
![]() Furkan kardeşim teşekkür ederim.İsmi Eyyub Ensar.İnşeallah ismi gibi yaşantısı da o mubarek eyyub el ensari hazretlerine benzer. Dua edin. |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Alıntı:
Bu sizin ikinci çocuğunuz galiba.Yoksa bir başlık açar sevincinizi bizimle paylaşırdınız herhalde ![]() |
||
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#36 |
![]() bende kullandım hayırlısı olsun...
|
|
![]() |
![]() |
#37 | ||
![]() Alıntı:
![]() Hakan üsdat ben şimdi ne desem ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
![]() Bana hakan abi kız bulacaktı yalçın abide tüm masrafları karşılayacaktı ve bende bedavaya getireceğim..:D en azından öyle hayal ediyorum.. Armut piş ağzıma düş.. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#39 |
![]() Gönülden bakıyorum da keyfiniz yerinde. Yaşlanan sanki bir tek o söyledikleriniz.
![]() Hakan abi Muhammet kardeşimizden kurtulmanın pek mümkünatı yok. O yüzden ne gerekiyorsa yapılsın. Bu arada Ertuğrul kardeşimiz bir hayli fark atmış. Gönülden hanım mesaj sayısı kotası varmı hala eğer öyle ise oylama oranları yine son güne kadar değişebilir. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#40 |
![]() Yeni mesaj kotamız her zamanki gibi var üsdat
![]() ![]() Yaşlılık mevzusuna gelince korknun ecele faydasının olmadığı gibi kaçışında yaşlılığa faydası yok...benim baz aldığım konu belii ...baba, amca,dede ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|