08-21-2010, 22:35 | #1 |
Saadet Partisi'nin İftarında Olay Var!
Saadet Partisi'nin iftarında olay var!
Saddet Partisi iftarında korkulu anlar! Erbakan'ın adamları iftar yemeğini bastı; sofraları dağıttı!.. Ortalık savaş alanına döndü!.. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğini basan 50 kişilik grup, Erbakan'ın gönderdiği telgrafla birlikte slogan atmaya başladı. 'Mücahit Erbakan, Numan İstifa', 'Hocamız bizim şerefimiz' sloganlarıyla Numan Kurtulmuş'un oturduğu masaya doğru yürüyen 50 kişilik grup, yeni iftarını açmaya çalışan misafirlerin tepkisi üzerine iftar masalarını dağıtmaya başladı. Korkulu saatlerin yaşandığı iftar sofrasında olayların büyümemesi için Numan Kurtulmuş, eşi ve kurmaylarıyla birlikte salonu terketti. Kurtulmuş'un ayrılmasının ardından salondan çıkmayan grup, tüm misafirlerin önündeki yemekleri dağıtarak ortalığı savaş alanına çevirdi. İnternet Haber'e konuşan Numan Kurtulmuş, "Her şey ortada çok üzgünüm." dedi. İnternet Haber 21.08.2010
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-21-2010, 22:38 | #2 |
Bence bu olayın arkasında Erbakancılar değil Numancılar var ...
|
|
08-21-2010, 22:41 | #3 | |
Alıntı:
Böyle bir emir vereceğini sanmıyorum erbakan hocanın... Ama partide HUZUR kaçmış cihannur MUTLULUK lazım sanki |
||
08-21-2010, 22:41 | #4 |
kim varsa yazıklar olsun ona..
ramazan ayında değilmiyiz. biz kardeş değilmiyiz. sorunları böyle mi çözecekler. bitaraf olarak gerçekten yazıklar olsun... |
|
08-21-2010, 22:42 | #5 |
görüntüleri izledim.. gercekten ibretlik Allahin kelami okunuyor bazi bedbahtlar taht kavgasi yapiyor..
Ne diyeyim bu is iyice cirkinlesmeye basladi ama Rabbime sükürler olsun ki Mücahidlerin yüzünü bize cok iyi gösterdi!.. |
|
08-21-2010, 22:51 | #6 |
Numan Kurtulmuş Canını Zor Kurtardı!
Numan Kurtulmuş canını zor kurtardı!
Saadet Partisi'nin iftarının verildiği salon savaş alanına döndü!.. Masalar devrilmiş, iftarlıklar yerlerde... Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı iftar yemeğinde Numan Kurtulmuş'u protesto eden bir grup ile protestoya tepki gösterenler arasında kavga çıktı. İftarın düzenlendiği WOW Otelinin salonu savaş alanına döndü!.. Masalar devrildi; iftarlıklar yerlere saçıldı! Davetliler korku içinde kaldı. Numan Kurtulmuş'un kurmayları erken hareket etmeseydi, Kurtulmuş zor anlar yaşayabilirdi. Çünkü göstericiler tarafından Kurtulmuş'a fırlatılan bir tuzluk, Pakistan Başkonsolosu'nun alnını teğet geçti. Ayrıca, Kurtulmuş'un oturduğu protokol masası resmen yerlebir edildi!.. Masa üzerinde bulunan; tabaklar, çatallar, bardaklar hepsi yerlere fırlatıldı. SALDIRIYI KİM DÜZENLEDİ? Salonda konuşulanlara göre bu saldırı organizasyonunu Oğuzhan Asiltürk'ün organize ettiği, olayları tetikleyenin ise Necmettin Erbakan'ın gönderdiği söylenilen telgraf olduğu iddia edildi. Telgrafın Erbakan tarafından gönderilip gönderildiği halâ netlik kazanmasa da, telgrafın sonunda bulunan 'Efsane Başkan' ifadesi kafaları iyice karıştırdı. GAZETECİLER DARP EDİLDİ Olayı görüntülemek isteyen basın mensupları iki grubun arasında kalarak darp edildi. Yaşananların ardından darp edilen gazeteciler olaya tepki göstererek salonu terk ettiler. EYLEM SÜRÜYOR Polis olayı yatıştırmaya çalışırken, protestocu grup ise sloganlar eşliğinde eylemini sürdürüyor. İnternet Haber 21.08.2010 Konu Cihannur tarafından (08-21-2010 Saat 23:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
08-21-2010, 22:53 | #7 |
Cihannur kardeş daha önce belirttigin düşüncelerien katılamaya başlıyorum artık.
|
|
08-21-2010, 22:53 | #8 |
NE fitneymiş arkadaş
kim soktu acaba araya ahh şimdi mgf de olmak vardı |
|
08-21-2010, 22:53 | #9 |
gözleri dönmüs adamlarin.. numan hocanin canina kastediyorlar, kim bilir buda onlarin cihadinin bir parcasidir!
|
|
08-21-2010, 22:59 | #10 |
Mücahid Erbakan, Mücahid Milli Görüşçüler..
(Ben o söylediklerine öyle bir şey söylerdim böyle cuk oturacak ama forumda da söylenmiyor ki) Aferin benim mücahidlerime...Kesin yine bahçede toplanmışlar hoca tam çıkacağı anda şimşek falan çakmış mücahidlerimde almış mesajı hemen numan hocaya saldırı hurra...Heyt Aslan yavruları Aslan.. Birader biri fitneyi soktu bir soktu pir soktu parti kendine gelemedi :D Ne fitneymiş ya hu. Güzel demiş kolera; "Biliyorum, kul yaptı sanıyorsun, Zalimi zalim kuluna kırdırır, kelak." |
|
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|