AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-22-2010, 12:39   #61
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben sana ne diyorum sen ne diyorsun.. kendi forumunda o odunlara hakaret edemezken gelip burada o odunlara hakaret etme hakkini nereden buluyorsun?

Hah helal olsun!

Şimdi de SAADET PARTİSİNİN YEMEĞİNİ BASAN ODUNLARI SAVUN!

Sırf bana muhalefet olsun!

Çok yaşa emi!

Odunlar seninle gurur duyuyor!

tekrar ediyorum ONLAR ODUNDUR!

İftar sofrasını basanlar her kim olurlarsa olsunlar ODUNDUR!

Sen buyur savun onlara hakaret edemezsin de!

ben ediyorum!
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2010, 12:47   #62
Kullanıcı Adı
Mavera
ben o odunlara diyecegimi bu konuda ilk mesajimda dedim.. onlar birilerinin adamlari, ayrica ben benhurdan ayri düsünüyorum bu konuda erbakan hoca nin etkisi yok..
bana göre bu tamamen kraldan cok kralci gecinen bir kac kisinin provakasyonu ve bütün camiaya mal edilmemelidir..
bu odunlar iste mücahidiz diye dolunanlarin cihadini ortaya koymustur..
benim sana kizdigim noktayi hala daha idra edemiyorsun bak onlara odun diyorsun, onlara capulcu diyebilirsin ama daha ileri hakaretleri bu forumun bünyesi kaldirmaz, icindekileri sikiysa git mgf de dök bakalim yada sikiysa git orada kina yaksinlar de bakalim abicim neler oluyor!..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2010, 12:54   #63
Kullanıcı Adı
manifesto
Arkadaşlar birimiz de efendilik bende kalsın desin yani.Güzel bir konu başlığı var
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2010, 12:54   #64
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
BenHur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar birimiz de efendilik bende kalsın desin yani.Güzel bir konu başlığı var
ben dedim zaten konuya u dönüsü yaptim
Alt 08-22-2010, 13:11   #65
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
bu camianin büyük cogunlugu bu edepsizligi savunur daha düne kadar numan hoca bastaci degilmiydi
Bir görüşün başında MİLLİ kelimesi olmakla milli olmuyor işte.Bu baskın örneğinde olduğu gibi.
Sözde Milli Görüşçülere tavsiyem,Kurtulmuş yarın teravih namazını falan camii de kılacak düdükleri alın camiyi basın.İçeride de "HOCAYA SADAKAT ŞEREFİMİZ" diye slogan atmayı unutmayın, belki kaybolan şerefiniz mıncıklanır
Alt 08-22-2010, 13:13   #66
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
BenHur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir görüşün başında MİLLİ kelimesi olmakla milli olmuyor işte.Bu baskın örneğinde olduğu gibi.
Sözde Milli Görüşçülere tavsiyem,Kurtulmuş yarın teravih namazını falan camii de kılacak düdükleri alın camiyi basın.İçeride de "HOCAYA SADAKAT ŞEREFİMİZ" diyin belki kaybolan şerefiniz mıncıklanır
ama ben olaylarda hoca nin parmagi olduguna inanmiyorum bence kraldan cok kralci gecinenler hocaya hos görünmek icin yapmistir..
yoksa hoca istese cagirir numani konutuna kardesim istifa et der o zaman numan hoca hayir diyebilir mi?
Alt 08-22-2010, 13:17   #67
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
yoksa hoca istese cagirir numani konutuna kardesim istifa et der o zaman numan hoca hayir diyebilir mi?
Hayırın kıralını der.Hoca Kongre istedi hayır dedi ya.Kurtulmuş Erbakan'ın ve sözde milli görüş'ün bir enkaz haline dönüştüğünün farkında.Bu enkazdan partiyi ve tabanı kurtarmak için ciddi bir refleks gösteriyor şuan.Bakalım nereye kadar güç yetirebilecek
Alt 08-22-2010, 13:49   #68
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Ayıp oluyor arkadaşlar... Hakaret içeren ve konu dışına çıkan konular temizlendikten sonra açılmak üzere kitliyorum...
O zaman kadar sizlerde sakinleşin LÜTFEN....
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2010, 15:45   #69
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Konumuz açılmıştır...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2010, 15:46   #70
Kullanıcı Adı
Asi_isyankar
Yine çok yazık ve çok vahim bir durum.
Maalesef Saadet Partisi dağılma sürecine girmiştir.
Numan Kurtulmuş esneklikten, demokrasiden ve akıllı siyasetten yanadır diye
birilerince dışlanıyor...
Asi_isyankar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)