![]() |
#941 |
![]() google de partinin forumnlarına göz gezdirirken
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
![]() merhaba ilk başta arkadaşlara teşekkür ederim böyle site tabiki ihtiyaçtı benim bu siteden haberim yoktu kendim bizim niye böyle bir sitemiz yokki düşünüyordum rastgele ararken buldum kuranlardanda ALLAH razı olsun inşallah ak parti ailesi olarak daha vazla büyürüz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
![]() ak parti siyaset akademisini arastirirken karsima cikti o sekilde haberdar oldum ve uye oldum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
![]() ak parti forumlu olunmaz dogulur dicem biraz fena kaccak
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
![]() Benim Üyeliğim kendi isteğimle oldu. Ben Ak Partiyi Hep Arka Fonda Takip Edip Destekliyordum ancak şimdi ise parti için olmayı ve Ak partinin daha ilerilere ve çok daha iyi projelere imza atması ve Tüm Türkiyede yüzde yüz Lider olması için çalışmak bu çalışmayı yaşayarak sürdürmek için geldim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
![]() ak gencler hepinizi muabbetle selamlıyorum.forumda yeniym. nasıl oldu
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
![]() google den buldum.emeklerinize sağlık çokk beğendim keşke daha önceden keşfetmiş olsaydım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
![]() googldan buldum üye olmak için araştırırken buldum çok beğendim teşekkür ederm
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
![]() Arayan Mevlasını da bulur.. derler ya, işte ben o hesap haberdarım sizlerden
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
![]() öncelikle bütün müslüman aleminin ramazanı şerifi mubarek olsun. cenabı ALLAH tuttuğumuz orucları ve ettiğimiz duaları kabul eylesin. arkadaslar aranıza katılmaktan büyük bir mutluluk duydum. eski bir milli görüşçü olarak siyasi değilde (siyaset yapmak bize düşmez) insani yanları reformları ve son günlerde gerceklesen bazı olaylar sayesinde bu seçimi yaptım ve pişman da değilim. eğer beni kabul etmişseniz ne mutlu bana. yönetici arkadaslarıma basarılar dilerim hepinize kolay gelsin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti forum, forumdan, haberdar, nasıl, oldunuz |
Konuyu Toplam 14 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 14 Misafir) | |
|
|