AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09-01-2010, 14:00   #1
Kullanıcı Adı
depare
Angry Yavru köpekleri nehre atan şerefsizi..!





Bu adi,şerefsiz insan müsvettesi ve bu caniliği kameraya alan adiyi bir an önce yakalayıp ağzını,yüzünü dağıtıp ellerini bacaklarını kırıp aynı yerden nehre fırlatmalarını ne kadar çok istiyorum tahmin edemezsiniz..!

Allah belanı versin nasıl kıyarsın o yavrulara adi mikrop birde gülüyor elime geçirebilsem o suratını duvar gibi dümdüz yapardım..!

Yüzü belli oluyor bulun şu şerefsizi günaha soktu Ramazan günü beni..

Köpek demişim birde o sinirle yanından bile geçemez pislik..!

 


Konu depare tarafından (09-01-2010 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi