![]() |
#11 |
![]() Ne alakasi olacak burasi Elbette !Türkilerin Yurdu. Hangi etnikten millt olusa olsun onlarda Türkiye kimligi altinda yasamiyorlarmi.o ZAMAN Türkiye ve Türkler adina yazilan ifadeleride kabullenmek zorundalar.
Isteyen Kürt kalksin istedigi Kadar kürtlügünden memnun olsun. bu beni hic rahatsiz etmez. Ama Bir Türk ülkesinde Yasiyorsan oranin Kanunlarina ve Diline entegre olmalisin. Yoksa Türk devleti Her irk icin ayri ayri okul Acacak degil herhalde. Ne mutlu türküm sözünü sadece kürtlere özel olarak söylenmis degil, ülkenin her okulunda bunlar söyletildi. Osmanli Tarihine gelince Orasini cok iyi bilirim ve cumhururiyet döneminde.Atatürkün ordularina karsi ne kadar mücadale verdiklerini de.iyi bilirim. Kimse okullarda ne mutlu türküm demiye mejbur degil Zaten bunu demeyenleride . Okulda olsun askerde olsun cok gördüm.ve bunlara neden demiyorsun diye dayak atanida görmedim. Lafi nerden almissiniz nereye götürmüssünüz. Hic uzatmanin anlami yok .selametle kalin. Konu Live is yours tarafından (09-13-2010 Saat 23:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|