zaten maddeler halinde güzel açıklanmış.
ama kendi fikrim herhalde kendi chp tabanının oyunu kaybetmez onu alır yine.ama daha fazlasını alacağını sanmıyorum.bu onlar için başarımıdır değilmidir bilmem ama bence kendi oylarını koruması bile başarıdır.çünki bu adamın baykal kadar bile liderlik vasfı yok.şunu görüyorumki chp seçmeni ordaki şahıs kim olursa olsun o partiye oy vermekten vaz geçmez.bugün kemal bey gitsin başka bir şahıs gelsin aynı desteği görür.kemal bey unutulur tıpkı baykal şuan nasıl unutulduysa.sözüm şudurki bunların fikirleri kalıplaşmış.bunlar bizlere şu bu kafalı derken hiç aynaya bakıpta kendilerine bakıyorlarmı acaba.ben şimdi başbakanımızla kemal bey arsındaki farkı şöyle ifade edecem.kemal bey chp'yi bırakıp herhangi x parti kursun.chp seçmeni kemal beyemi güvenip peşinden gider yoksa chp'ye oy vermeyemi devam eder.bence chp'ye oy verirler.başbakanımız ak partiyi bırakıp y parti kursun bizler onunla beraberiz.bu arada sonuç itibariyle başbakanımızla kemal beyi bu şekilde bile kıyaslayarak başbakanımıza haksızlık ettim diye düşünüyorum.başbakanımız anıyla şanıyla lider bay kemal ancak lidercik.
|