![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
Ki yazdıklarımda haklı olduğumu ilerleyen yazılarda da bir kez daha anlamış olduk. Forumun en önemli insanlarından bir tanesinin bir sn bile düşünülmeden ban yemesi bunun en açık göstergesidir. Daha sonradan açıldı açılmasına da o ban, çok da mantıklı sebeplerden banlanmadığı için, buraya senelerini harcayan kişi bir kere haklı olarak kırıldı. Bu kez de yine haklı olarak hesabının silinmesini istedi. Son zamanlarda bu tür olaylar birkaç kez daha yaşandı. Peki ben bu durumda kimi suçlayacağım? Normal bir üyeyi mi? Bazı yöneticileri mi? Birçok yönetici bu görevi kendilerinin gönül rızaları ile değil, kendilerine görev verilmesi dolayısıyla bugün yönetici olduklarını yazmışlar. Bence bu çok da doğru değil. Gönül hatrı için alınan görevler , görev yapanın hiçbir zaman yeterli olamayacağını da çok önceden açıkça belli ettirir. Forum yönetmenin kolay olmadığını biliyorum. Hele ki o forum siyasi bir forumsa ; bu yüzden birilerinin isteği üzerine değil de , bizzat isteyenin gidip 'ben görevli olmak istiyorum' demesi ile bugün görevlerin verilmesi gerek. Ancak o zaman forumda daimi bir aktiflik, canlılık olabilir. |
||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|