![]() |
#1 |
![]() Dünya Gazete ve Yayıncılar Birliği (WAN & IFRA) tarfından Almanya'nın Hamburg kentinde düzenlenen Uluslararası 'Gazete Baskı Endüstrileri Fuarı' sona erdi.
Gazete baskıları ve yönetimi ile ilgili konferansların yanı sıra sektördeki yenilikler ve gelişmeler hakkında bilgi veren ve geleceğe yönelik bakış açısı sunan fuarin son gününde WAN&IFRA'ya bağlı INCQC- Uluslararası Renk Kalite Kulübü ödülleri verildi. Almanya'dan Die Zeit, FAZ ve Süddeutsche Zeitung gibi ABD, Japonya ve İsviçre'den dünyaca ünlü gazeteleriyle birlikte Türkiye'den Zaman Gazetesi de dereceye girdi. Dereceye giren Gazetelere ödüllerini vermek için düzenlenen törene Zaman Gazetesi Türkiye Üretim Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Güner, Ankara Baskı Tesisi Direktörü Mustafa Okyay, Trabzon Baskı Tesisi Direktörü Coşkun Kandemir, Kalite Kontrol Uzmanı Muherrem Yaşar, Zaman Gazetesi Kuzey Almanya Temsilcisi Metin Cavlak'ın aralarında bulunduğu dünyanın dört bir yanından gazete temsilcileri katıldı. INCQC Uluslararası Renk Kalite Kulübü (International Color Quality Club) tarafından iki yılda bir düzenlenen Uluslararası Baskı Kalite Yarışmasında 5 kıtadan 43 ülkeden 162 müracaat yapıldığını ve Türkiye'den de Zaman Gazetesinin ödül aldığını belirten WAN& IFRA Başkanı Christoph Riess, "Biz Zaman Gazetesi'nin bu başarılarının devamı için aynı çalışmaların devam etmesi ve bundan sonraki yarışmalara daha fazla katılımla daha fazla ödül almasını istiyoruz." dedi. WAN&IFRA Başkan Yardımcısı Roland Thess ise "Yarışma süresince dört ay boyunca Zaman gazetesini inceledik. Tek bir gün bile ne bir kırışıklık, ne başka her hangi bir baskı boya hatası tespit ettik. İçerik ve dizayn olarak zaten güzel olan Zaman bu ödülle birlikte baskı kalite konusundaki başarısını tescillemiş oldu. Zaman okuyucuları posta kutularında her yönüyle kaliteli bir gazete bulacak." şeklinde konuştu. Zaman Gazetesi Üretim Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Güner ise gazetenin tüm kategorilerde yeterli başarıyı sağladığını belirterek, "Bu yarışma sonucunda INCQC, Zaman Gazetesini 2010-2012 yılları için renk kalite kulübü üyeliğine seçmiştir. Gazete baskı kalitesi için dünya çapındaki en prestijli ödül sayılan bu üyeliğe layık görülmüştür." dedi. (CİHAN) ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() tebrikler diyelim...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hoş olmuş, devamı da gelir inşaAllah
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Her zaman ki gibi enlerde yerini koruyor.Devamını bekliyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zaman gazetesi hakkediğini alıyor. E artık 1 milyon rakamını bekliyoruz..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() 1 milyon olacak merak etmeyin, öğrenci halimle ben bile bu sene aboneyim ![]() ![]() Annem çok kızdı 'eve geliyo, okulda zaten hepsini okuyorsun birde gidip abone olmuşsunnnnn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() hayirli olsun...