![]() |
#1011 |
![]() tesadüfen interneten ama iyide oldu hiçdeyilse
fikirlerimizi tartışabilriz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
![]() Ben arama motorlarından haberdar oldum. Kendim gazeteciyim. Adım Ufuk Bayram benimle alakalı bilgiyi www.ufukbayram.com.tr adresinden alabilirsiniz. Yayın Organımın web sitesi ise www.reelsiyaset.com iyi forumlar...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
![]() ak parti gençlik kolları ile ilgili sayfalarda gezerken tesadüfen bu foruma girdim ve memnuniyetimden dolayı üye oldum bizler ak gençleriz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 |
![]() şehrimizin ak parti ilçe başkanına seçilişinden dolayı tebrik emek amaçlı
gezinirken tesadüf oldu iyide oldu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
![]() selamun aleykum..kendim ak parti ile ilgili araştırma yaparken haberleri okurken internette gördüm
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
![]() bu formu internetten ögrendim ak partiye üye degilim ama oyumuzu hep akp ye verdik ben konyadan akp genç kollar başkanı benim hocamın oglu tabiki nasip olursa tanışıp akp nin içine daha da girecegiz imam hatip artı 4 yıllık işletme mezunuyum bu forma girmemin sebebi tanışmak ülkemizi yönetenlerle daha iyi kaynaşmak saygılar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
![]() Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine bende bu foruma dahil oldum.hayırlısı olsun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
![]() google da bir yazıyı ararken çıkan veriler içerisinde dikkatimi çekmesi suretiyle haberdar oldum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
![]() merhabalar,
ak partiyi ve onun calismalarini elimden geldigi kadar takip etmekteydim. böyle bir bilincli partinin türkiyenin dünyada ki önemini de arttiracaginiayni zamanda ülkemizi en iyi sekilde refah seviyesine getirecegine zaten kanaatim tam di. internet üzerinden almanya da yasadigim icin sizlere ulastim. Mahmut Kahraman |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
![]() Ak Parti sitelerinde paylaşım varmı diye araştırma yaparak haberdar oldum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti forum, forumdan, haberdar, nasıl, oldunuz |
Konuyu Toplam 18 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 18 Misafir) | |
|
|