10-16-2010, 23:09 | #1 |
seçilenler ulaşılmaz olmamalı
ak partililer bu konu oldum olası beni rahatsız etmiştir
a... parti b...parti c..parti adı ne olursa olsun bizim oylarımızla iş başına gelen kim olursa olsun ulaşılmaz olmamalı bir yerel yönetim bile seçildikten sonra ne hale geliyor yani buna dikkatinizi çekmek istiyorum ben şahsen bir belediye başkanıyla görüşmek istedim ama malesef nerde oysa seçimlerden önce kendisine yazdığım başarı dileklerimde ayda en az bir iki saatini hakla geçirmesini tavsiye etmiştim lütfen bu konuları ak parti olarak cidiye alalım diyorum bir vatandaş bir başkanla görüşmeli derdini anlatabilmeli bir ak masa diye bir masa koymuşlar ama oda çözümsüzlükten başka bir şey değil önce biz kendimizi eleştirmeyi bilmeliyizki eleştirilere cevap verelim şimdi ben kime ne diyeyim ama ak partili olmak elbete bir ayrıcalıktır herkes ak partili olamaz ama bunu bilncinde olanları aday yaparsak partimize daha faydalı olacağımızı zannediyorum benim sayın başbakana ulaşma şansım yok eğer olsaydı halkın içinden birisi olarak kendisiyle konuşmak isterdim ama şimdi diyeceksiniz ya sayın başbakanın işi gücü yok bireyimi dinlesin diyebilrsiniz ama şuna dikkattinizi çekmek isterim bireyler olmazsa toplum olmaz bu konuda fikirlernizi bekliyorum selam ve saygılar
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|