|
![]() |
#1 |
![]() yargıtay başsavcısı makam ve mevki si dışına çıkmış adeta yasama ve yürütmeye kabadayılık yapmaktadır...
son bildirisinde baş örtüsü konusundaki tavır la , dini ve resmi nikahdan tutunda sünnet ve askerlik hizmetinin dahi ap açık laikliğe aykırı olduğu aşikar laşmışdır... laikliğe aykırı olmayan birşeyde yokdur aslında... laiklik insanlığın varoluşluğunada aykırıdır... laiklik aslında insanı hayvan görür , milletvekillerini de protesto ediyorum çünki haddini bilmeyen başsavcıya haddini gerekirse düelloya dahi davet ederek bildirmelidirler... başsavcı başsavcılıkdan çıkmış marksist leninist veya faşist veya kominist bir militan olma yoluna girmiş kabadayı bozması hareketle ne yaptığını bilmez duruma gelmişdir... benim seçdiğim vekilimde artık gereğini yapmalıdır... asil ve kutsal milletimle aynı havayı teneffüs edemeyecekler bu tür görevlerden derhal alınmalıdır... bu görevlerden alınamıyorsada gereği acilen yapılmalıdır... bu başsavcı insanlık suçundanda ,savaş suçundanda, ihanetdende, asil ve kutsal milletimin gönlünde sabıkalıdır... sabıkasına sabıka katmakdanda ödün vermeyecek yapıda olduğundan acilen psikologlara kolluk kuvvetlerince teslim edilmelidir... bile bile koşar adım ilerleyen asil ve kutsal milletime engel olan hainlik kalleşlik kancıklık yapanlara binlerce kez lanet olsun... .
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|