10-22-2010, 09:57 | #1 |
Seni Konuşan Dil Ne Özel
Seni Konuşan Dil Ne Özel Gazel oldu gönlüm Hicran bağlarında Ateşinle yandı bağrım Hasret hasret koylarında Ey,son eylül yanağından Gamze gamze düşen güzel! Seni gören göz,ne güzel Seni konuşan dil,ne özel. Sensizlik Sınırlarımı aşıyor Can dayanmıyor Gönül avunmuyor Çizgi dışı sevdan Yüreğime Kor gibi yapışıyor Ey,en güzel isimlerle Ötelerden gelen güzel! Seni gören göz,ne güzel Seni konuşan dil,ne özel. Uyanma mevsiminde Bir sayha gibi Yankılanan güzel! Umutlarımın ak özüne Mahşer gibi düşen güzel! Bir defa görebilmek Bir defa huzuruna varıp ''Ben geldim efendim'',demek Sonu gelmez arzulardan İçime sevda sevda düşen güzel! Seni gören göz,ne güzel Seni konuşan dil,ne özel Her mevsimde Bir başka güzelsin Her gecede Bir başka esersin Ey,Andelib yüreğinden Seher seher akan güzel! Seni gören göz,ne güzel Seni konuşan dil,ne özel. En dipsiz sulara Hoş kokular veren Anber Varlığımızın nedeni İki cihan güneşi Gönül yurdumuza Bir güneş gibi doğan Şanlı Peygamber Seni gören göz,ne güzel Seni konuşan dil,ne özel. Ardın sıra Ağaçlar köklerini sürüdü Ay utandı,ikiye bölündü Bir hurma kütüğü feryat etti, inledi Sular yürüdü dağlarında Milyarlar yürüdü Ey,en ferahlatıcı rüzgar gibi Gönül yamaçlarına esen güzel! Seni gören göz,ne güzel Seni konuşan dil,ne özel. Sevgin bitmez, azalmaz Kopsa kıyamet Seni anlatmak bize düşmez Lütfen kabul et Ümmet ordusuna Bizi de buyur et Ey,gözlerin nuru Kalplerin süruru güzel! Seni gören göz,ne güzel Seni konuşan dil,ne özel.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|