AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11-04-2010, 14:40   #1
Kullanıcı Adı
ALmi´
Standart Erbakan Maili Altaylı`yı Çıldırttı!

Altaylı`yı kızdıran Erbakan sorusu.

Fatih Altaylı, HAS PARTİ Genel Başkanı Numan Kurtulmuş`u konuk ettiği Teke Tek programında bir izleyiciden gelen e-postaya cevap verirken sinirlerine hakim olamadı.

Altaylı ``Erbakan Hoca hakkında sarf ettiğiniz ahlaksızca sarf ettiğiniz sözlerden dolayı sizi kınıyorum`` ifadesinin yer aldığı e-postaya tepki göstererek şunları söyledi:

"ADAM YERİNE BİLE KOYMUYORUM"

"Ben sizi kınamıyorum. Çünkü adam yerine bile koymuyorum. Kınanacak bir tarafınız da yok sizin. Erbakan Hoca hakkında hangi ahlaksızca sözü sarf etmişim çok merak ediyorum. "Kürsüye ancak tekerlekli sandalye ile çıkan birisi Türk siyasetine ne umut verebilir?" dedim. Buradaki ahlaksızlık ancak sizin kafanızda olabilir. Ahlaksız olan sizin ta kendinizdir. Eleştiriye tahammülünüz yoksa açın başka kanal seyredin. Size şahane uyacak kanallar var. Oraları seyredebilirsiniz. Bu sözlerde bir ahlaksızlık yoktur. Eğer Türk siyasetinde siz Erbakan`dan hakikatten, mesela yarın bir dış geziye gittiğinde ne yapacağını düşünüyorsanız, eminseniz sorun yok. Ama ben de size diyorum ki o zaman; Ecevit`e eleştiriniz neydi, o günlerde? Her şeyin bir yaşı, bir yakışanı vardır diyorum. Numan Bey bu fikrime büyük olasılıkla katılmıyor. Çünkü Hocasına saygısına sonsuz olduğunu, onun halinden, tavrından anlıyorum. Ancak benim de kimseye saygısızlığım yok. Bir fiziki durumu ortaya koyuyorum. Ahlaksız sizsiniz. Bunu yazan kimlerse..."

İşte o anlar:

http://www.analizmerkezi.com/Haber/Gundem/03112010/Erbakan-Maili-Altayliyi-Cildirtti-Video.php

ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)