AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11-05-2010, 01:37   #14
Kullanıcı Adı
merve
Smile
Alıntı:
Iceshield Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hasbinallah. Ne sizi tanıyorum daha önceden, ne de size bir laf çakma hevesim var. Ben bu konuda birileriyle birşeyler konuşurken neden böyle garip tavırlar içine giriyorsunuz anlamıyorum. İstediğin sonucu çıkar. Başkası da başka sonuç çıkarır. Bu sinirli tavrınızın nedeni nedir ?

Laf,çakmak, içinde birşey kalmasın falan... Seviyeyi düşürmeyelim. Benim görüşlerime cevap verecekseniz sorun yok. Ama kalkıpta Türkçe öğretmenliği yapmaya da gerek yok. Eğer yöneticiliğinizin gereğini yerine getirmeye çalışıyorsanız o iş öyle olmaz. Bende iyi bilirim forum işlerini. Eğer böyle şeyler yazmaya,sataşmaya devam ederseniz şikayet edeceğim sizi forumun yöneticilerine.

He yok benim cemaate karşı olduğumu düşünüp önyargı sahibi olduysan merak etme. Eminim ki senden daha iyi tanıyorum onları. Çünkü sizin gibi konuşan insanlar olmaz oralarda pek.
İyi misiniz ?? Bir bardak su vereyim mi Sakin
Benim tavrım size değil konuda yazan herkese Zaten forumda bu konuda yorum yapan bir kaç kişi var hep aynı yorumlar bıktım artık ya.. Anlaşamayacaklarını bildikleri halde hala konuşuyorlar beni deli ediyorlar
Seviyenin düştüğü falan yok, benim olduğum yerde seviye yükseklerdedir
Yönetici de değilim
Beni şikayet edebilirsiniz Hiç sorun değil
Cemaatin ''en'' içindeyim ''8 senedir''
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
diyalog, yalanı

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)