![]() |
#181 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#182 |
![]() benim anlamadigim ben bir birey olarak özgürce kendi irademle karar verebiliyorum mesela kendi irademle erbakanin bu saatten sonra bu saatten sonra bu ülkeye faydali olmayacagini düsünüyor ve onu destekemeyebiliyorum simdi burada nasil isbirlikcilerin parmagi olur yada beni nasil kanalize ediyorlar bunu aciklayabilirmisin?
|
|
![]() |
![]() |
#183 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#184 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
#185 |
![]() Makam ve mevkiye düşkün...
90 yaşına gelmiş koltuk deynekleri ile genel başkanlık yapan Erbakan değil... Erdoğan... Vay beeeee... Hasedinden çatlamak bu olsa gerek... |
|
![]() |
![]() |
#186 |
![]() ak partiye muhaliflif ile iştigal eden dahi siyonizmin kılıcını kuşanmışdır demekdir...
erbakanın tek bir başarılı politakasını icraatını yazın da görelim... rezilliği önder saw a gönderdiği yarım aklını chp dümbüğü ile tamamlamaya kalkması ne dangalaklıkdır... taksime cami yapacam diye bas bas bağırması darbeci dümbükleri göreve çağırması anlamındadır... başörtüsü diye bas bas bağırması malatyada ellerinde kur an baş örtülü kızların imam hatip önlerinde jandarma denetiminde içeri sokulmamasına müsebbib olmasına , bir nevi imkan sağlamışdır... benim için erbakan bitmişdir yaşamasın nejmettin şaron... |
|
![]() |
![]() |
#187 |
![]() 28 şubatmış mış mış mış dingile sorar bu asil ve kutsal millet madem öyle şehadet şerbeti içmek uğruna niye kendini astırmadın , veya bu şerefsiz kalkışmayla savaşmadın?..
sorar bu millet : ey sahte milli görüş neden kuyruğunu kıstırıp kaçdın?.. kardeş kavgası çıkardıda bu yüzden kaçdı diye kimse demesin kardeş kavgası da olsa bu kavga verilmeliydi kan akacaksa akacakdı... iki ile iki yi toplayabilecek her zeka için bu yaptıkları başta islama darbedir... . |
|
![]() |
![]() |
#188 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
#189 |
![]() dengesiz sensiz dingil...
sen adam ol üç dür hakaret ediyorsun dangalak... sen adam gibi cevap ver ... erbakan muhalifmidir değilmidir... erbakan muhaliflikle siyonizm kılıcını kuşanmış sallıyormu sallamıyormu... erbakan hangi icraatı veya politakası tutmuşdur... ak partililer o bataklıkdan adeta zincirini kopartarak ayrılıp gerçek milli savaşı şehadet şerbeti içme uğruna yapıyorlarmı yapmıyorlarmı... sahte milli görüş de kuyruk kıstırıp kaçmak ne anlama geliyor... önder saw yaranıza merhem oldumu... taksime cami yaptınız baş örtüsü meselesinimi hallettiniz... öylemi... 28 şubat asıl şak şakçısı asıl baş aktörü nejmettin değilmidir.. dingil dingil hakaret edeceğine bu sorulara cevap ver... |
|
![]() |
![]() |
#190 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|