AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 11-28-2010, 15:03   #181
Kullanıcı Adı
orhan gündoğdu
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
peki erbakani bitiren, su anda sadece yüzde 2 ye hitap eden bir hale getiren nedir?
neden artik halk erbakandan umudunu kesti,neden o büyük destek azaldi, neden erbakan deyince büyük bir kitlede dudak bükmeler artti..
erbakani erbakan yapan ney varsa üslubu, tarzi ve söylemleriyle onu en basa getiriyor!
ifade edeyim.erbkan siyasi hayatının hiçbir döneminde batıya prim vermemiştir.erbakan hayatında milletin malını asla ama asla ne içeride ne dışarıda kimseye peşkeş çekmemiştir.erbakanm siyasi hayatında islamın aleyhinde veya islamı hedef alacak hiçbir oluşumun düşüncenin ve örgütün içinde yer almamıştır.erbakan siyasi hayatı boyunca mecliste islam aleyhinde hiçbir kanuna imza atmamıştır.erbakan hiçbir ülkeyel türkiyenin aleyhinde ve müslüman ülkelerin aleyhinde hiçbir anlaşmaya imza atmamıştır.erbakan siyasi haytı boyunca ne yandaşlarını nede karşısındakilere asla devlet ve millet parasını yedirmemiştir.erbakana siyasi haytı boyunca hiç kimse ama hiç kimse işbirliçi veya vatanını stıyor dememiştir.işte bunlardan ve daha fazlasında dolayı gerek içerideki sermaye gerekse ab,abd,israil gibi dış güçler hep aleyhinde çalışmış ve karşısına kendi içinden kandırılarak erdoğan çıkarılmıştır.oda bizden o yöenetiyor yalanlarını tabana yayarak oyu gazeteşlerini ve diğer kitle iletişim araçlarını kullanrak akp ye kanalize ediyorlar.eğer akp nin gerilediğini görsünler hemen bir başka partiyi bu sol veya sağ olmasının onlar için hibir önemi yoktur destekle iktidar yapmak için her şeyleriyle gayret ederler.yani velhasılı kelam hulasayı meram onlar için düki bulaçın yazısındada ifade ettiği gibi her yolu mubah gören iktidarlar iş başına getirirler. selam ve dua ila
orhan gündoğdu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-28-2010, 15:05   #182
Kullanıcı Adı
Mavera
benim anlamadigim ben bir birey olarak özgürce kendi irademle karar verebiliyorum mesela kendi irademle erbakanin bu saatten sonra bu saatten sonra bu ülkeye faydali olmayacagini düsünüyor ve onu destekemeyebiliyorum simdi burada nasil isbirlikcilerin parmagi olur yada beni nasil kanalize ediyorlar bunu aciklayabilirmisin?
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-28-2010, 15:30   #183
Kullanıcı Adı
orhan gündoğdu
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim anlamadigim ben bir birey olarak özgürce kendi irademle karar verebiliyorum mesela kendi irademle erbakanin bu saatten sonra bu saatten sonra bu ülkeye faydali olmayacagini düsünüyor ve onu destekemeyebiliyorum simdi burada nasil isbirlikcilerin parmagi olur yada beni nasil kanalize ediyorlar bunu aciklayabilirmisin?
işte senin zannettiğin bu tespit bile onların kullandığı argüman.4 seçimi tekerlekli sandalyede kazanmış abd başkanı var.ona neden o dönemde sen koskoca abd başkanlığıyapamassın demediler.çünkü o bir yahudi,mason ve siyonizm sempatizanıydı.yani kendilrinden biriydi.asla ben erdoğan için böyle şey söylemem söyleyenide terslerim .ancak makam ve mevkiye ne kadar düşkünolduğunu biz teşkliatlardayken bildiğimiz gibi dışaımızdaki güçlerde biliyor ve bu zaafındanyaralanıyorlar.doğru yolda olduğunu zannediyor ancak olmadığını bile bilemiyor.yani siyonizm şarkısı söylete söylete hizmet ettiriler.bu hain yahudi tarihin her döneminde bunu yapmıştır.onlar erbakanı çok iyi tanıyorlar.medyada senin ifadelerin gibi ifade kullanıyorlar dikkat et haber kanalı haberin başında ilk söylediği söz 85 yaşında saadet partisinin başıan geçen diye başlıyor.akılları sıra tepki olsun bilinç altında olurmu ya desinler.makam mevki meraklısı desinler gibi intiba uyandırma nın peşindeler.ancak biz biliyoruzki müslüman ölene kadar islam ve müslğümanlar için elinden ne geliyorsa yapmalı.islamda emeklilik diye bir şey yoktur. ölene kadar hizmet vardır.
Alt 11-28-2010, 15:49   #184
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
asla ben erdoğan için böyle şey söylemem söyleyenide terslerim .ancak makam ve mevkiye ne kadar düşkünolduğunu biz teşkliatlardayken bildiğimiz gibi dışaımızdaki güçlerde biliyor ve bu zaafındanyaralanıyorlar.
Sana boşa şaşırmışsın demiyorum ben...

Alt 11-28-2010, 16:10   #185
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Makam ve mevkiye düşkün...
90 yaşına gelmiş koltuk deynekleri ile genel başkanlık yapan Erbakan değil...
Erdoğan...
Vay beeeee...

Hasedinden çatlamak bu olsa gerek...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-29-2010, 04:46   #186
Kullanıcı Adı
akobalı-akkurt
ak partiye muhaliflif ile iştigal eden dahi siyonizmin kılıcını kuşanmışdır demekdir...

erbakanın tek bir başarılı politakasını icraatını yazın da görelim...

rezilliği önder saw a gönderdiği yarım aklını chp dümbüğü ile tamamlamaya kalkması ne dangalaklıkdır...

taksime cami yapacam diye bas bas bağırması darbeci dümbükleri göreve çağırması anlamındadır...

başörtüsü diye bas bas bağırması malatyada ellerinde kur an baş örtülü kızların imam hatip önlerinde jandarma denetiminde içeri sokulmamasına müsebbib olmasına , bir nevi imkan sağlamışdır...

benim için erbakan bitmişdir yaşamasın nejmettin şaron...
akobalı-akkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-29-2010, 04:56   #187
Kullanıcı Adı
akobalı-akkurt
28 şubatmış mış mış mış dingile sorar bu asil ve kutsal millet madem öyle şehadet şerbeti içmek uğruna niye kendini astırmadın , veya bu şerefsiz kalkışmayla savaşmadın?..

sorar bu millet : ey sahte milli görüş neden kuyruğunu kıstırıp kaçdın?..

kardeş kavgası çıkardıda bu yüzden kaçdı diye kimse demesin kardeş kavgası da olsa bu kavga verilmeliydi kan akacaksa akacakdı...

iki ile iki yi toplayabilecek her zeka için bu yaptıkları başta islama darbedir...

.
Alt 11-29-2010, 05:28   #188
Kullanıcı Adı
TYH
Alıntı:
akobalı-akkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
28 şubatmış mış mış mış dingile sorar bu asil ve kutsal millet madem öyle şehadet şerbeti içmek uğruna niye kendini astırmadın , veya bu şerefsiz kalkışmayla savaşmadın?..

sorar bu millet : ey sahte milli görüş neden kuyruğunu kıstırıp kaçdın?..

kardeş kavgası çıkardıda bu yüzden kaçdı diye kimse demesin kardeş kavgası da olsa bu kavga verilmeliydi kan akacaksa akacakdı...

iki ile iki yi toplayabilecek her zeka için bu yaptıkları başta islama darbedir...

.
Yonetime isini ogretiyormus gibi olmak istemem ama bu dengesiz herifi atmak icin ne bekliyorsunuz?

Alt 11-29-2010, 10:52   #189
Kullanıcı Adı
akobalı-akkurt
dengesiz sensiz dingil...

sen adam ol üç dür hakaret ediyorsun dangalak...

sen adam gibi cevap ver ...

erbakan muhalifmidir değilmidir...

erbakan muhaliflikle siyonizm kılıcını kuşanmış sallıyormu sallamıyormu...

erbakan hangi icraatı veya politakası tutmuşdur...

ak partililer o bataklıkdan adeta zincirini kopartarak ayrılıp gerçek milli savaşı şehadet şerbeti içme uğruna yapıyorlarmı yapmıyorlarmı...

sahte milli görüş de kuyruk kıstırıp kaçmak ne anlama geliyor...

önder saw yaranıza merhem oldumu...

taksime cami yaptınız baş örtüsü meselesinimi hallettiniz...

öylemi...

28 şubat asıl şak şakçısı asıl baş aktörü nejmettin değilmidir..

dingil dingil hakaret edeceğine bu sorulara cevap ver...
Alt 11-29-2010, 19:00   #190
Kullanıcı Adı
orhan gündoğdu
Alıntı:
akobalı-akkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dengesiz sensiz dingil...

sen adam ol üç dür hakaret ediyorsun dangalak...

sen adam gibi cevap ver ...

erbakan muhalifmidir değilmidir...

erbakan muhaliflikle siyonizm kılıcını kuşanmış sallıyormu sallamıyormu...

erbakan hangi icraatı veya politakası tutmuşdur...

ak partililer o bataklıkdan adeta zincirini kopartarak ayrılıp gerçek milli savaşı şehadet şerbeti içme uğruna yapıyorlarmı yapmıyorlarmı...

sahte milli görüş de kuyruk kıstırıp kaçmak ne anlama geliyor...

önder saw yaranıza merhem oldumu...

taksime cami yaptınız baş örtüsü meselesinimi hallettiniz...

öylemi...

28 şubat asıl şak şakçısı asıl baş aktörü nejmettin değilmidir..

dingil dingil hakaret edeceğine bu sorulara cevap ver...
şu ne dediği belli olmayan dingilmi aks ne olduğu belli olmayan saçmalayan mahluk ne dediğindnbi haber yazıp duruyor.ancak bir şey yaşamadığından boş boş konuşuyor.
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)