AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 12-03-2010, 00:31   #11
Kullanıcı Adı
İntifada
al birde burdan yak...
Alt 12-03-2010, 00:38   #12
Kullanıcı Adı
unnamed
haram zıkkım olsun....
filistine gönder desek olmaz derler....
Alt 12-03-2010, 00:41   #13
Kullanıcı Adı
ZÜMRA
Yaptıkları yanlarına kar kalıcak değil yaptıklarının bedelini ödetir Rabbim mazlumların ahı yerde kalmaz..
ZÜMRA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2010, 00:50   #14
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
otoriteye karşı gelmeyin pis ırkçılar israil en has dostumuzdur sizler teröristsiniz (dıl cıkarma smileyi .p )
Alt 12-03-2010, 01:19   #15
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
İlk defa bir yangına çok sevindim ama bizimkiler gerçektende yardım gönderdiyse zaten oy vermemi gözden geçiriyorum bu sefer dafa fazla geçircem.
Alt 12-03-2010, 02:35   #16
Kullanıcı Adı
depare
http://www.aa.com.tr/tr/israilde-yangin-buyuyor.html

TÜRKİYE'DEN YARDIM

İsrail'in Hayfa kentinde çıkan yangına müdahale etmek üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla iki yangın söndürme uçağının İsrail'e gönderileceği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, İsrail'in Hayfa kentinde çıkan yangının ardından Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla Çevre ve Orman Bakanlığından kiralanan Türk Hava Kurumuna ait iki yangın söndürme uçağı bölgeye gidecek.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Mehmet Ersoy, yaptığı açıklamada, yangın söndürme uçaklarının uluslararası havacılık kuralları gereği gerekli işlemler tamamlandıktan sonra İsrail'e gönderileceğini bildirdi.

Ersoy, iki yangın söndürme uçağının bölgeye gönderilmesinin Türkiye Cumhuriyeti'nin İsrail'e ''insani bir jesti'' olduğunu ifade etti.

İSRAİL MEMNUN
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ofisinin, Türkiye'nin yardım önerisinden memnuniyetini dile getirdi.

AP'nin haberinde, ''Netanyahu'nun ofisinin, Türkiye'nin yardım teklifinde bulunduğunu açıkladığı'' belirtilerek, bunun ''aylar süren gerginliğin ardından olumlu bir iyi niyet gösterisi olduğu'' kaydedildi.

habertürk

Konu depare tarafından (12-03-2010 Saat 02:40 ) değiştirilmiştir..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2010, 18:16   #17
Kullanıcı Adı
ALmi´
Bizimkiler nasıl yardım gönderir yahu ! Saçmalığa bak.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2010, 18:34   #18
Kullanıcı Adı
Eşref
Yorumları okurken aklıma Nasrettin Hoca'nın bir fıkrası geldi. Hoca'nın yorganına bir pire sıçrar. Hoca da tutar, pire için üzerine aldığı yorganı yakar.

Bizim hesap da bu misal. Bu dünya hepimizin. Orada ağaçlar yanıyor. Ormanlar yanıyor. Dünyamız zarar görüyor. Akciğerlerimiz tutuşuyor. Biz "oh iyi olmuş" diyoruz. Neden? İsrail zarar görüyor diye. Tıpkı pire-yorgan misali.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2010, 18:55   #19
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Mavi marmaradaki vatandaşlarımız göz göre göre israil tarafından katledilirken adeta angus gibi ankaradan seyreden değerli devletimiz israilin 3 tane otu için uçak havalandırabiliyor. Bu şu manaya geliyor israilin otu katledilen insanlardan daha değerlidir. Hoşgörün hoşgörün rabbimde sizi inşAllah hoş görecek mahkemeyi kübrada (!)
Alt 12-03-2010, 18:55   #20
Kullanıcı Adı
depare
Merhamet duygusu israil için bende işlemez yansın köpekler üstlerine uçaklarla benzin döksünler isterse..!

Ormanlar ise tek tesellimiz sonuçta Filistine ait o ormanlar ve yeşili korumalıyız...

Ama yardım orman adına değil israil adına yapılıyor bu noktadan da bakılmalı konuya yani orada israil olmasa ormanı pek fazla takan olmayacak

Konu depare tarafından (12-03-2010 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)