AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12-05-2010, 00:35   #1
Kullanıcı Adı
turkojan
Thumbs up Kars/Sarıkamış!daki bu öğrencilere siz de yardım edin!
Bir şirket tarafından Facebook üzerinden okullar arasında desteklenme sayıları baz alınarak bir yardım kampanyası düzenlenmekte. Belirlenmiş bazı ödüller var, bu ödüller için belirli desteklenme sayıları oluşturulmuş.
Okul olarak bir projeksiyon makinası için 1100 desteklemeye ihtiyacımız var ama şuan sadece 444...
Her gün boş şeyler için saatlerimizi ayırdığımız facebook üzerinde sadece 1 dk ayırarak burdaki öğrencilere biz de yardım edebiliriz. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin.
Yapmanız gerekenler:
Facebook sayfanız açıkken;
1- "Favori canım okulum" aramasını yapın,
2- "Uygulamayı gör" butonunu tıklayın, Uygulama tanıtım sayfası açılacaktır.
3- "Uygulamaya git" butonuna tıklayın, uygulama için izin isteyecektir.
4- "İzin ver" butonuna tıklayın, uygulama anasayfası açılacaktır.
5- Menüden "okullar" kısmını seçin, kayıt isteyecektir. (Kayıt çok basit,sadece "yaşadığınız yeri" gireceksiniz ve "begeneceksiniz".)
6- Kayıttan sonra destekleme sayfasına gitmek için bir link çıkacaktır, onu tıklayın.
7- Okullar listesi açılacaktır, bizim okulumuz "233." sırada. Okul adı: Şehit Taner Baran YİBO. "Destek ol" butonunu tıklamanız yeterli.
Adımların zaman alırmış gibi göründüğüne aldanmayın,bazı arkadaşlar sorun yaşadıklarını söyledikleri için ayrıntılı anlatmak istedim.
Kayıt sayfasında beğenmeyi unutmayın,hata veriyor!
Lütfen bu yardımınızı esirgemeyin arkadaşlar,sayenizde Kars/Sarıkamış'da 500 öğrenci bir projeksiyon makinasına sahip olabilecek!
Ayrıca bu başlığın güncel tutulması gerekiyo ne yazık ki, dolayısıyla başlığa cevap şeklinde düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Şimdiden destek veren herkese o çocuklar adına çok teşekkür ederim...

turkojan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
facebook, okul, yardım

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)