AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Forum Anketleri AK Parti Forum içi anketler bölümü.

Anketimiz: Yorumları ile yoğun şekilde formumuza dinamizm sağlayan arkadaşımızı seçiyoruz..
Meçhul 18 60.00%
onurcan 5 16.67%
AK Üye 8 26.67%
Cihannur 15 50.00%
Suç ve Ceza 8 26.67%
ak sevda 9 30.00%
Enfal 7 23.33%
BlueMoon 7 23.33%
yusuf11 5 16.67%
hayatiyenicag 4 13.33%
simit 5 16.67%
THY 9 30.00%
_duygu_ 7 23.33%
RDönmezs 6 20.00%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12-14-2010, 10:42   #11
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
: ))) Tok gözlü insanın hali başka: )

Bu arada Cihannur bu sefer ne gibi tekliflerde bulunacak merak ediyorum: D

Bu ay foruma fazla katılımda bulunamayacağım galiba Feride. Bu yüzden vaatde bulunmayı düşünmüyorum. Seneye bir ayda tekrar ayın üyesi anketi yarışmasında adaylar arasında olursam o zaman belki vaatlerim olabilir.

Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
oylarimi mechul, THY, suc ve ceza, Bluemoon, duygu ve AK üye den yana kullandim..
diger arkadaslar arasinda da cok takdir ettigim arkadaslar var ama mesela cihannur, ak sevda gibi arkadadaslarimiz pek aktif degil ayni sekilde yukarida oy verdigim arkadaslar aktif olmanin yani sira farkli görüslerede sahip olsalar güncel ve gündeme dair konularda görüs bildiriyorlar ve buda benim aradigim en önemli kriter..

Yönetim foruma galiba fazla katılımda bulunamayacağım bir ayda beni anket listesine almış Mavera.

Yönetim istifa, yönetim istifa!

Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Meçhul,Ak Sevda,Legend,Suç Ve Ceza,THY hayırlı olsun...
Sağol Akıncı.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)