![]() |
#51 |
![]() yok yemekte ısmarlarım...
sigaramıda içerim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
![]() Alıntı:
Emin ol ki hiçbir sigara firmasının hedefinde değil... ünkü sigara satışlarına çok fazla bir değişiklik olmadı, kaçağın biraz artmasını saymaz isek... Ayrıca sigara çok fazla tüketilen bir mamul olduğu için, satışları yarı yarıya düşse dahi, sigara firmaları çokda fazla zarar etmezler... Şu an piyasada en fazla parayı döndüren ürün, açık ara farkla sigaradır... |
||
![]() |
![]() |
#54 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
![]() ne reklam yapcam yaf...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR...
İÇMEYİN... amma velakin içenede saygı duyun... yok duymuyorum diyorsanız çokta tın... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
![]() Alıntı:
Yerliden kasıt... Bir tek tekel ürünleri vardı ama oda artık British American Tobacconun elinde. Yani Türk sigaralarıda BAT patentli sürülüyor piyasaya... BAT aldıktan sonra Türk sigaralarıda tabana vurdu zaten. Sigarada %1 pazar payı bile dünyalar ederken BAT bir senede %20 ye yakın pazar kaybetti. Ama pazarın hakimi tabiki de Marlboro grubu yani Philips Morris, emde açık ara farkla... |
||
![]() |
![]() |
#59 | |
![]() Alıntı:
![]() ama senide anliyorum sigarayi birakinca göbek bagliyacam diye korkuyorsun ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
![]() Alıntı:
sigaradan hic anlamam o yüzden aralarindaki tek farkin fiyat oldugunu sanacak kadar cahilimdir yani lighti daha azmi zehirler yoksa bilmem x markasi kaliteli oldugundami pahallidir bilmem ama bildigim tek nokta bu sektör sadece türkiyede degil dünyada vazgecilmeyecek sektördür.. türkiye de sigara tüketimini rakamsal olarak bilemiyorum ama sigara icme yaasinin 12-13 lere düstügü kesin bu konuda tabiki aile, cevre, tv gibi faktörler gözardi edilemez.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|