01-24-2011, 12:31 | #61 | |
Alıntı:
cenabı hak ayetlerini nuzül ederken bir sıra ile indirmiştir..once ashbın imanını kıvama getirmiştir..daha sonra ameli ayetler inmiştir...kuran bile tedrici olarak inmiştir...efendimiz bile ashabına tedrici bir şekilde iman hakikatlerini anlatmıştır. kaldıki şahsi olarak arapça öğrenmede hiçbir engel veya yasak yoktur..arapçayı zorunlu hale getirmenin n zamanıdır..nede bize faydası vardır.. |
||
01-24-2011, 12:39 | #62 | |
Alıntı:
|
||
01-24-2011, 12:43 | #63 |
seni çok iyi anlıyorum...ama şunu unutmayalım bir şeyi kalbimizle isterken aklımızlada yolunu çizmeliyiz..sadece istemek ile olmıuyor...
|
|
01-24-2011, 12:44 | #64 | |
Alıntı:
MHP ve CHP nin temelde bu soruna samimi eğilmeleri ile danıştayın yargının keyfi kararları kırılır. Yargıda sonucta verdiği kararlarda toplumsal karşılığı göz önüne alır düşünelim bu sorunda chp mhp ve Ak parti ortak ses ortaya koysa yargı sistemi böyle adi karara imza atabilirmi atamaz. Şunu demek istiyorum ülkemizde demokrasinin yani coğunluğun kararından daha çok uzlaşmaya dayalı gelişmelere gebe bir sistem var. |
||
01-24-2011, 16:04 | #65 | |
Alıntı:
|
||
01-24-2011, 17:16 | #66 | |
Alıntı:
Sölediklerin Çok güzel ama Chp nezaman samimi oldu türban konusunda chp türban konusunda nezaman bi adım atsa için de depremler oluşuyo yada kılıçdaroğlu gibi dönüyo mhp ye gelirsek onlar şuanda ak partinin her yaptığını ülkeyi biyere sürüklediği konusunda bi fikir akımı içindeler gençlerin beğinlerini yıkıyolar ak parti ye karşı ve Bahçelinin geçen gün yaptığı konuşma (Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuru noktasında Başbakan Erdoğan kamuda başörtüsü serbestisinin zamanla geleceğini söylemişti. Bunun için ne düşünüyorsunuz" sorusu üzerine, Türkiye'nin seçim sürecine girdiğini belirtti. ilk ve Siyasi partilerin değişik konularda değişik vaatlerde bulunduğunu ifade eden Bahçeli, "Fakat bilinen bir gerçek var, özellikle 12 Eylülde yapılmış olan referandumda kabul edildiği ifade edilen Anayasa değişikliklerinin gizli gündemleri aradan geçen süre içerisinde teker teker ortaya konmaktadır.) adamın düşüncesi bu nasl bi samimiyet bekleyebiliyosun türban sorunu cözülmeden ilk ve ortaöğretimde çok zor bu durumda türbana müsade etmeyenler buna müsade edebilirmi |
||
01-24-2011, 19:35 | #67 | |
Alıntı:
Korku siyaseti ile nice kitle kazanmış neden sorunu çözerek kemikleşmiş oyunu kaybetsin. Bu vahşi sorun ancak tarafların ortamı gerenlerin ellerindeki kitlenin azalması ile olur. |
||
01-28-2011, 00:45 | #68 |
Evet ,sonunda geldik yine Bas örtüsüne.
-Nerden nereye? -Hic sordunuzmu? *Ben cok kisiye sordum! Bas örtüsü konu olunca sorulara soruylan cevap verdim. * Rahibeler neden Basini örterler? Avrupada Rahibeler bazi Hastahanelerde calisirlar, ve kilise yakinlarinda da caddede görürüz. Bu zamana kadar Hic bir Alman bana cevap veremedi. yüzde 99 u Müslüman ülkemde 20ci asirda daha hala Bas örtüsü tartismasina Anlam vermek mümkün deyil.Demek ki % 99 K.., bir yerki , Bas örtüsüne müsade yok. |
|
01-29-2011, 22:47 | #69 |
Bence olmamalıdır.Zaten adamlar tuturmuş şeriat geliyor dye bu onlara kolaylık sağlar bazı şeyleri gündeme getirirken bile tekrar düşünelim arkadaşlar bence olmamalı eğer illede bir dil gerekiyorsa TÜRKÇE uluslararası bir dil olmalı ingilizce 2.plan olmaılı diye düşünüyorum nede onlar bizim dilimizi kullanmıyorlar işlerini yapmıyorlar daha Türkçeyi tam bilmeyn vatandaşlarımız varken bizlere ingilizcenin dilbilgisi eğitimi verilmekte ne kadar doğru bilmiyorum tartışılmalı.....
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|